Παναγιώτης Φασούλας: «Η μάνα μου λιποθύμησε στο Ευρωμπάσκετ του 1987»

Παναγιώτης Φασούλας

"Η επιτυχία του '87 μου άλλαξε τελείως την ζωή, τον χαρακτήρα και την λειτουργία. Όλα τα άλλαξε" ομολογεί, μέσα σε όλα, ο Παναγιώτης Φασούλας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Φασούλας στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούτζου την Παρασκευή. Ο πρώην μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στον άθλο της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του 1987!

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Φασούλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η φανέλα της Ελλάδας σε επίπεδο εθνικών ομάδων απέκτησε μια βαρύτητα. Νομίζω ότι έχει σταθεί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και τώρα ήρθε η εποχή ενδεχομένως να κάνει και πάλι μια μεγάλη επιτυχία γιατί την χρειάζεται και το μπάσκετ και ο κόσμος. Αυτή η προσδοκία να ξαναζήσουμε κάτι δεν είναι για να ξαναζήσουμε το ίδιο…. Καταρχήν υπάρχει η γκρίνια των social media».

«Το κορυφαίο που συνέβη το ’87 ήταν ότι δεν υπήρξε αντίθετη φωνή. Δεν είπε δηλαδή κανείς, έλα μωρέ και τι έκαναν! Κανένας! Θεωρώ όμως ότι είναι άκυρο να συγκρίνουμε εποχές μεταξύ τους. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται παρά μόνο ως φάρσα όπως έλεγαν κάποιοι φιλόσοφοι του παρελθόντος».

«Η επιτυχία του ’87 μου άλλαξε τελείως την ζωή, τον χαρακτήρα και την λειτουργία. Όλα τα άλλαξε! Οι γονείς μου μπήκαν σε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για να παίξω εγώ μπάσκετ. Ήταν πολύ προοδευτική η σκέψη που είχαν» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Φασούλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι. «Με το Ευρωμπάσκετ του ’87 η μάνα μου λιποθύμησε και ο πατέρας μου, μες στο πανηγύρι, της έλεγε πως δεν έγινε τίποτα απλά πανηγυρίζουμε».