Παναγιώτης Φασούλας: «Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου μη ψωνισμένο»

Παναγιώτης Φασούλας

"Υπάρχει άνθρωπος που να μην την ψωνίζει; Σοβαρά μιλάμε τώρα;" αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ με αφορμή το Final Four της Euroleague. Μέσα σε όλα, δε, ο πρώην μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στην επιτυχημένη καριέρα του και την έπαρση που τον διακατείχε εξαιτίας των κατορθωμάτων του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Φασούλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αλίμονο αν δεν αισθανόσουν κάποιος όταν 15.000 άνθρωποι φωνάζουν το όνομα σου στο γήπεδο! Βεβαίως και αισθάνεσαι, ενώ αισθάνεσαι ακόμα καλύτερα όταν είσαι εκτός έδρας και σε βρίζουν 15.000 άνθρωποι. Λες, «είμαι ακόμα πιο σημαντικός για αυτούς». Είναι μια χαρά να σε βρίζουν. Φαντάζεται κανείς ότι ένας παίκτης που κάνει πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ επηρεάζεται πραγματικά άμα του βρίσουν τη μάνα; Σοβαρολογούμε; Η μάνα μου η συγχωρεμένη είχε πάντα άγχος αν θα ακούσει μπινελίκια ως μάνα στο γήπεδο γιατί, αν δεν άκουγε, δεν έπαιζα καλά».

«Υπάρχει άνθρωπος που να μην την ψωνίζει; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Όλοι μας την ψωνίσαμε. Δεν ξέρω πως προσγειώνεσαι, εμείς είμαστε ψωνισμένοι από 17 χρονών. Οπότε δεν θυμάμαι τον εαυτό μου μη ψωνισμένο, αν θεωρείται ψώνιο. Που να θυμάμαι αν άλλαξα, είναι 40 χρόνια πριν που ξεκίνησα. Δεν θεωρούμε ότι είμαστε πιο όμορφοι ή καλύτεροι άνθρωποι, αλλά έχω κάνει κάτι το οποίο είναι σημαντικό στη ζωή μου» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Φασούλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.