Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Στον Σταυρό που σου κάνω, κοιταχτήκαμε και σταμάτησε ο χρόνος»

Παναγιώτης Χατζηδάκης

Όσα εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Παναγιώτης Χατζηδάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2night Show προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Ο γοητευτικός παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, με ενθουσιασμό για την γνωριμία με την σύζυγο του, Χαρά και τον ερχομό του αγαπημένου τους γιου.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν ταγμένος εργένης για πολλά χρόνια. Ακόμα προσπαθώ να σκεφτώ τι έκανε η γυναίκα μου και τα άλλαξα όλα. Είμαι ένα καλοκαίρι σε μια φάση που δεν ήθελα να βλέπω γυναίκα, δεν ήθελα καμία σχέση και ήθελα να είμαι μόνος μου. Δεν μου έφταιγαν σε κάτι απλά εγώ δεν γούσταρα. Φεύγω και πάω διακοπές στην Αντίπαρο με αυτή την σκέψη στο κεφάλι. Πάω να βγω από ένα μαγαζί, εκείνη έμπαινε και απλά έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον».

«Στον Σταυρό που σου κάνω, Γρηγόρη, σταματήσαμε και οι δύο, κοιταχτήκαμε και σταμάτησε ο χρόνος. Απλά σταθήκαμε εκεί κάτω από έναν φοίνικα και μιλάγαμε μέχρι το πρωί. Δεν σου κάνω πλάκα, δεν έφυγε κανένας. Δεν ξέρω πως έγινε. Ήταν μαγικό και πάρα πολύ ωραίο».

«Ήρθε και ο Ίωνας με την Χαρά και… με την Χαρά ήρθαν όλα! Δηλαδή με την Χαρά έμεινα για πρώτη φορά με μια γυναίκα μαζί σε ένα σπίτι, με την Χαρά παντρευτήκαμε και με την Χαρά κάναμε το παιδί μας. Ουσιαστικά με την Χαρά έχω ξαναδημιουργήσει οικογένεια γιατί οι γονείς μου δεν ζουν. Οπότε έχω δημιουργήσει πια τη δική μου οικογένεια και είμαστε μαζί από το καλοκαίρι του 2012» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στο late night του ΑΝΤ1.