Παναγιώτης Χατζηδάκης για Νίκο Μπάρτζη: «Πονηρός ο βλάχος»

Παναγιώτης Χατζηδάκης

"Εγώ πιστεύω ότι η Στέλλα είναι η πραγματική νικήτρια του Survivor. Είναι εκεί μέσα από την αρχή, δεν ασχολούμαστε και πολύ μαζί της, έχει μαζέψει γύρω στα 120.000 ευρώ", σχολιάζει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star, μετά τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά, σχολίασαν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η παρέα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Οι εκατέρωθεν καυστικές ατάκες ανάμεσα σε Στέλλα Ανδρεάδου και Νίκο Μπάρτζη άναψαν φωτιές στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Εγώ πιστεύω ότι η Στέλλα είναι η πραγματική νικήτρια του Survivor. Είναι εκεί μέσα από την αρχή, δεν ασχολούμαστε και πολύ μαζί της, μόνο όταν πού και πού δεν συμβαίνει κάτι τρανταχτό την πετάει λιγάκι μπροστά η παραγωγή», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Έχει μαζέψει 115-120.000 ευρώ. Μία παίκτρια που είναι τρελό outsider που είναι ακόμα εκεί, τους έχει πατήσει όλους», τόνισε για τη Στέλλα Ανδρεάδου ο παρουσιαστής.

«Είπε ότι σοκάρεται γιατί μπαίνουν όλοι και βάζουν μπροστά τα λεφτά, ότι δεν είναι τόσο ηθικό αυτό που κάνει ο Νίκος Μπάρτζης. Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της αδύναμο», σχολίασε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η Στέλλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα, γιατί έχει καταφέρει να είναι ψηλά στα στατιστικά. Μπορεί να τη χρησιμοποιούν πολλές φορές ως έναν Δούρειο Ίππο, για να περάσουν κάποια πράγματα στις ψηφοφορίες. Έχει όμως το γνώθι σαυτόν, ξέρει ότι δεν είναι δημοφιλής έξω», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Πάντως… πονηρός ο βλάχος», είπε κλείνοντας το θέμα ο παρουσιαστής.