Παναγιώτης Χατζηδάκης για Μαλέσκου και Love it: «Δεν ταίριαξε όλο πέρυσι, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ»

Παναγιώτης Χατζηδάκης

«Διαφώνησα στον τρόπο που καταλήξαμε και ίσως δεν αναγνωρίστηκε μία στήριξη που μπορεί να είχε δοθεί», λέει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Αρτ έδωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία του πέρυσι με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love it».

«Ως ζευγάρι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Το πουλάνε ωραία, υπάρχει υλικό. Ο Μαυρίκιος ανεβάζει το μεγαλύτερο έργο της ζωής του, με πρωταγωνίστρια την Ιλάειρα κι εμείς είμαστε θεατές. Θα φανεί στο χειροκρότημα πως θα καταλήξει», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δήλωσε πως η εμφάνισή του στο Breakfast@Star ήταν δοκιμαστικό και επειδή είναι παλιά καραβάνα, όπως είπε χαρακτηριστικά, καταλαβαίνει πως όταν θέλουν να δουν κάποιον τον βάζουν να δοκιμαστεί σε κανονική συνθήκη.

Για τη συνεργασία του πέρυσι με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε: «Δεν ταίριαξε όλο πέρυσι, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ. Πολλές φορές ο καθένας έχει τα δικά του θέλω και έχει έναν τρόπο που θέλει να πηγαίνουν τα πράγματα. Διαφώνησα στον τρόπο που καταλήξαμε και ίσως δεν αναγνωρίστηκε μία στήριξη που μπορεί να είχε δοθεί. Θα δούλευα ξανά με την Ιωάννα, αλλά κάτω από άλλες συνθήκες, με άλλους ρόλους ίσως».

«Η απόρριψη είναι κομμάτι της δουλειάς μας», είπε επίσης ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.