Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Είπα στην Μπέττυ ότι θα είναι η ευκαιρία να επανορθώσει που με άφησε χωρίς δουλειά»

Παναγιώτης Χατζηδάκης

«Πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης δεν είναι αληθινοί», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου έδωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη Μπέττυ Μαγγίρα, τη Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά και το παιδί του.

«Είμαι σε παραγωγική φάση, κάνω πολλά πράγματα πέρα από την τηλεόραση. Από την τηλεόραση μου λείπει η παρέα και τα χρήματα. Την ευθύνη για τις επιλογές μας την έχουμε εμείς, δεν ρίχνω την ευθύνη σε άλλους. Όταν κατάλαβα πως δεν θα είμαι μαζί με την Μπέττυ στην εκπομπή, αυτό που έκανα ήταν να πάω διακοπές. Έχω μιλήσει αρκετές φορές για να είμαι στο J2US, πιστεύω ότι θα ήμουν καλός.

Είπα στην Μπέττυ πως αν κάνει το YFSF θα είναι η ευκαιρία της να επανορθώσει που με άφησε χωρίς δουλειά, της έκανα πλάκα. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι η τηλεοπτική μου μητέρα. Πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης δεν είναι αληθινοί. Θα ήθελα να κάνω εκπομπή με τη Σοφία, πιστεύω πως δεν έχουμε χάσει τη χημεία μας», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε επίσης: «Δεν μου αρέσει να με λένε χαζομπαμπά γιατί με πηγαίνει στο παρελθόν, σε μπαμπάδες που δεν εξέφραζαν τα συναισθήματά τους. Θέλω να έχω ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου, προτιμώ να περνάω μόνο 2-3 ώρες μαζί του, αλλά είμαι με το χαμόγελο. Ένας καλός γονιός για μένα δεν έχει φύλο. Αν βρεθούν δύο άνθρωποι στο ίδιο φύλο, σίγουρα μπορεί να λείψει ο ρόλος του άλλου φύλου, αλλά αναπληρώνεται με την αγάπη».