Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»

Παναγιώτης Χατζηδάκης

«Λειτουργούμε τελείως διαφορετικά», λέει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Στο «Πρωινό μας» έκανε δηλώσεις ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ τόνισε πως η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» δεν έχει καμία σχέση με τη «Super Κατερίνα».

«Δεν έχω κάνει ακόμα συζήτηση με το κανάλι για τη νέα σεζόν. Η Μπέττυ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον σταθμό, αλλά δεν ξέρω σε τι στάδιο βρίσκονται. Η διάθεση της ομάδας είναι να παραμείνει ως έχει, είτε στο Open είτε κάπου αλλού. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να είμαι με αυτή την ομάδα, αλλά η δουλειά είναι δουλειά. Αν η Μπέττυ προχωρήσει και δεν είμαστε μαζί, θα δω τι θα κάνω.

Αν η Μπέττυ πάει σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1, θέλω να είμαστε μαζί, αλλά εξαρτάται και από τη διάθεση του καναλιού. Φαντάζομαι ότι η Μπέττυ συζητάει με το Open για την καθημερινή εκπομπή, δεν υπάρχει λόγος για κάτι άλλο. Ως επαγγελματίες οφείλουμε να συζητάμε προτάσεις, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι μέχρι να τελειώσει η εκπομπή», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε επίσης: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γιατί λειτουργούμε τελείως διαφορετικά».