Παναγιώτα Βλαντή: «Υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση»

Παναγιώτα Βλαντή

Όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή στο "Καλό μεσημεράκι".

Καλεσμένη στο πλατό του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Παναγιώτα Βλαντή, το απόγευμα της Τετάρτης, στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στον διαχωρισμό μεταξύ εμπορικού και ποιοτικού θεάτρου, καθώς και την απόφαση να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια σε όσους κάναμε ποιοτικές δουλειές στο θέατρο πως δεν θα μας πάρουν στην τηλεόραση. Ή το αντίστροφο, αφού κάνεις τηλεόραση να μην σε παίρνουν στο θέατρο. Γινόταν και αυτό.  Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά, να το αγαπάς και να το σέβεσαι».

«Κάναμε τον γάμο το καλοακαίρι που μας πέρασε με πολύ λίγα άτομα, επιθυμούσαμε έναν κρυφό γάμο και μετά το είπαμε».

«Με τον γάμο δελ άλλαξε τίποτα αλλά είναι τέτοιος ο Γιάννης… Ο οποίος τώρα θα θυμώνει γιατί δεν θέλει να μιλάω για αυτόν και όλο για αυτόν μιλάω! Δεν θα παντρευόμουν αν δεν ήταν ο Γιάννης και νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Δεν το είχα σκοπό αλλά όταν μου ήρθε, είπα πως ναι θα το κάνω. Ενώ δεν ήμουν κατά του γάμου, τον φοβόμουν πάρα πολύ» συμπλήρωσε η Παναγιώτα Βλαντή στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.