Παναγιώτα Βλαντή – Μπέσσυ Μάλφα: Η Σιλβή και η Λένα θυμούνται ιστορίες από τα Μαύρα Μεσάνυχτα

Παναγιώτα Βλαντή

Δείτε όλα όσα είπαν Παναγιώτα Βλαντή και Μπέσσυ Μάλφα για τα Μαύρα Μεσάνυχτα.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησαν η Παναγιώτα Βλαντή και η Μπέσσυ Μάλφα, όπου θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από την επική σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα. Οι δύο ηθοποιοί, μάλιστα, βρέθηκαν στην Ακτή Πειραιώς, στο μαγαζί όπου γυρίστηκε η σειρά.

«Την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ έγινε έκρηξη από βόμβα, αλλά δεν μάθαμε ποτέ τι έγινε», είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

Η Μπέσσυ Μάλφα είπε στη συνέχεια: «Ήταν ένα πλάνο της Παναγιώτας Βλαντή που θα ήταν κοντινό και είχε βγάλει τα τακούνια, αλλά ξαφνικά έγινε μακρινό και φάνηκαν τα αθλητικά. Γελούσαμε πάρα πολύ, ειδικά στις σκηνές με τους τσακωμούς μας. Υπήρχε σκηνή που έπρεπε να ξεμαλλιαστούμε και ο σκηνοθέτης, ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ήθελε να μας μείνουν τα μαλλιά στο χέρι. Για να πετύχει το ξεμάλλιασμα, ξεκουμπώσαμε τις τρέσες που φορούσαμε, χωρίς να πονέσουμε».

«Στις επικίνδυνες σκηνές δεν πονούσαμε η μία την άλλη. Φτιάχναμε κάτι σαν χορογραφία για να πετύχουν», συμπλήρωσε η Παναγιώτα Βλαντή, ενώ η Μπέσσυ Μάλφα είπε: «Μετά τον τσακωμό με τις τρέσες είχαν γράψει ότι τσακωνόμασταν κανονικά στα γυρίσματα, ενώ το επεισόδιο δεν είχε προβληθεί. Θυμάμαι τη σκηνή με το καμένο κοτόπουλο, την γυρίσαμε άπειρες φορές. Από το κλάμα και το λιβάνι έπαθα ιγμορίτιδα».

Η Παναγιώτα Βλαντή θυμήθηκε στη συνέχεια: «Έτρωγα συνεχεία σοκολατακια στις σκηνές. Θυμάμαι ότι δεν έτρωγα τίποτα όλη μέρα, γιατί κάναμε την κάθε σκηνή πάνω από 15 λήψεις. Θυμάμαι την σκηνή με την απαγωγή μου, που είχε χιόνι και πολύ κρύο. Είχα 40 πυρετό, αλλά είχα επίμονη να γίνει η σκηνή».

Η Μπέσσυ Μάλφα είπε επίσης: «Θυμάμαι τη σκηνή που πετούσα τα λεφτά στον αέρα κι έλεγα… αχ θεέ μου, να ήταν αληθινά. Δεν μπορώ να διαλέξω αγαπημένη σκηνή», ενώ η Παναγιώτα Βλαντή τόνισε: «Το αγαπημένο μου ήταν στις σκηνές που έβριζα. Η Σιλβή τους διέταζε όλους και μιλούσα μάγκικα. Μετά τις σκηνές μου έλεγαν “εντάξει Παναγιωτούλα, ηρέμησε τώρα”».

Ένα ευτράπελο που θυμάται η Παναγιώτα Βλαντή, αλλά στο οποίο δεν ήταν μπροστά ήταν όταν «η Ράνια Παπαδάκου είχε πέσει μέσα στην εσωτερική πισίνα της βίλας την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο, πριν γίνει το γύρισμα», ενώ η Μπέσσυ Μάλφα απάντησε: «Η σκηνή που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν αυτή που έφευγε ο Αποστόλης με το ελικόπτερο, τι συγκινητικό που ήταν αυτό, σαν να ήταν φινάλε».