Παναγιώτα Βλαντή: «Είναι πολύ άκομψη ερώτηση, με ενοχλεί ιδιαιτέρως»

Παναγιώτα Βλαντή

Όσα εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Με αφορμή την παράσταση «Σιωπηλή λίμνη» μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή στην εκπομπή «Κυψέλη» και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη το μεσημέρι της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε σε όλα για την ερώτηση που την ενοχλεί να δέχεται καθώς και τη βοήθεια που έχει δεχθεί από την ψυχανάλυση.

Πιο συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πάρα πολύ άκομψη ερώτηση να σε ρωτούν αν θα κάνεις παιδί ή αν θες να κάνεις παιδί. Εμένα με ενοχλεί ιδιαιτέρως αυτό και εκεί θα ήθελα οι δημοσιογράφοι να σέβονται τις γυναίκες.

«Σε έναν άντρα δεν κάνουν την ερώτηση αυτή ποτέ, στις γυναίκες την κάνουν και ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι η σχέση της γυναίκας με τον χρόνο είναι διαφορετική από αυτή που έχει ο άντρας με τον χρόνο σε σχέση με το παιδί» συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

«Η ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια, με κάποιες διακοπές και κάποια διαλείμματα, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι κάτι το οποίο το οποίο ήθελα πάρα πολύ όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ δικά μου θέματα. Χρειαζόμουν βοήθεια και δεν δείλιασα στιγμή να τη ζητήσω. Οι υγιείς θέλουν να κάνουν ψυχανάλυση απλώς υπάρχουν ταμπού».