Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω θυμώσει που αμαυρώνεται ο χώρος μας, κάνουν ιντερνετικά δικαστήρια»

Παναγιώτα Βλαντή

"Να πει κάποιος κάτι, τα υπόλοιπα αν χρειαστεί να τα πει εκεί που πρέπει. Είναι καλό που υπάρχει μία συσπείρωση αλλά διαφωνώ με το να βγει ο καθένας να πει το μακρύ και το κοντό του" ανέφερε η Παναγιώτα Βλαντή.

Στις Roomies βρέθηκε καλεσμένη η Παναγιώτα Βλαντή και φυσικά ερωτήθηκε για όλες τις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος το τελευταίο διάστημα.

«Είμαι υπέρ αυτού να βγαίνουν και να μιλούν. Οι γυναίκες το κάνουν κυρίως. Το πότε είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Δεν μου αρέσουν τα ιντερνετικά δικαστήρια. Να πει κάποιος κάτι, τα υπόλοιπα αν χρειαστεί να τα πει εκεί που πρέπει. Είναι καλό που υπάρχει μία συσπείρωση αλλά διαφωνώ με το να βγει ο καθένας να πει το μακρύ και το κοντό του. Έχουμε βήμα αλλά να έχουμε και λόγο και τρόπο να πούμε αυτό που θα πούμε.

Όταν οι ταλαντούχοι σου δημιουργούν βία και ψυχολογικό κόστος, δεν δικαιολογείται και καλό είναι να λέγεται. Στον χώρο μας οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί. Έχω θυμώσει πιο πολύ που αμαυρώνεται ο χώρος μας, με ενοχλεί. Δεν είναι θέμα γενιάς, είναι ανθρώπων.»