Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μαλώναμε για τα εμβόλια»

Παναγιώτα Βλαντή

"Δεν θα ήθελα να παίζω με ανεμβολίαστο ηθοποιό" ξεκαθάρισε η Παναγιώτα Βλαντή.

Την Παναγιώτα Βλαντή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» το Σάββατο με αφορμή τη νέα παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Σιωπηλή Λίμνη». Μέσα σε όλα η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στους ανεμβολίαστους συναδέλφους της καθώς και την παράσταση που ανεβαίνει με επιτυχία στο θέατρο Επί Κολωνώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν περίμενα ποτέ ότι θα μαλώναμε για τα εμβόλια όταν οι εντατικές είναι γεμάτες και ο κόσμος πεθαίνει. Έχω εμβολιαστεί, ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά και τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν θα ήθελα να παίζω με ανεμβολίαστο ηθοποιό».

«Η Σιωπηλή Λίμνη είναι ένα ψυχολογικό, κοινωνικό έργο με σασπένς» συμπλήρωσε ακόμα η πρωταγωνίστρια μιλώντας στη Νάντια Ρηγάτου και την εκπομπή του MEGA προδίδοντας με χιούμορ πως «είμαι… χάχας στην σκηνή και με το παραμικρό με πιάνουν τα γέλια»!

«Έχω εμβολιαστεί αλλά δε θέλω να κρίνω κανέναν. Έκρινα ότι με το εμβόλιο μπορούσα να προστατευτώ. Συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να μην κάνουν το εμβόλιο, και τα γυρίσματα και στην τηλεόραση» σημείωσε, επίσης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς ο οποίος και πρωταγωνιστεί στην ίδια παράσταση με την Παναγιώτα Βλαντή.