Πάμελα: Γιατί χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια;

Πάμελα

«Πολλές φορές στην Ελλάδα δουλεύεις και δεν πληρώνεσαι. Αυτό μου είχε συμβεί και είπα ότι εγώ δεν μπορώ έτσι», λέει η Πάμελα.

Στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη η Πάμελα. Η τραγουδίστρια μίλησε για την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και για την πορεία της στο τραγούδι.

«Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχω δύο γιους, 4 και 7 ετών, είμαι μια ευτυχισμένη μαμά. Είμαι πολύ απασχολημένη με τα παιδιά μου, τώρα είμαι καλύτερα όμως γιατί έχουν μεγαλώσει και αρχίζω και κοιμάμαι, είχα να κοιμηθώ πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Πάμελα.

Η Πάμελα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν άκουσα το “Πάμε Έλα” στο ραδιόφωνο δεν το πίστευα ότι συμβαίνει αυτό. Όταν άκουσα την Ελευθερία Ελευθερίου να λέει τραγούδι μου νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή μου, δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είμαι ίδια με το παρελθόν, πήρα 25 κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη μου, 50 συνολικά, έχω μεγαλώσει, φαίνεται, αλλά μου αρέσει».

«Δεν νιώθω αδικημένη με την καριέρα μου, υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω και καταστάσεις που ήθελα να είναι αλλιώς και δεν ήταν. Η νύχτα με κουράζει, δεν μου άρεσε, ήταν δύσκολο για μένα. Πολλές φορές στην Ελλάδα δουλεύεις και δεν πληρώνεσαι. Αυτό μου είχε συμβεί και είπα ότι εγώ δεν μπορώ έτσι. Σήμερα σκέφτομαι πως αντί να προσβληθεί εκείνος, που μου φέρθηκε χυδαία ή άσχημα, εγώ ήμουν η ευγενική για να μη θυμώσει και μου κάνει κακό», είπε επίσης η Πάμελα.