Πάμε Πακέτο: Βρίσκει τη φίλη της μόνη και άστεγη

Μια κατάθεση ψυχής ενός ανθρώπου που η αυτοκαταστροφή μοιάζει να είναι μονόδρομος.

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις 21:00, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα και να ζήσουμε έντονες στιγμές συγκίνησης.

Μια δυνατή φιλία μεταξύ δύο γυναικών αλλά και μία συνταρακτική κατάθεση ψυχής θα ξεδιπλώσει το άνοιγμα του πρώτου πακέτου. Η Αφροδίτη και η Σταυρούλα γνωρίστηκαν τυχαία πριν από 17 χρόνια και δέθηκαν σαν αδελφές. Η φιλία τους ήταν τόσο δυνατή που ακόμη και η αποκάλυψη της Σταυρούλας ότι εργάζεται ως ιερόδουλη δεν απομάκρυνε από κοντά της την Αφροδίτη. Ένα βράδυ, όμως, η Σταυρούλα εξαφανίστηκε απροσδόκητα από τη ζωή της Αφροδίτης. Για 14 ολόκληρα χρόνια, η αποστολέας δεν είχε κανένα νέο της και ανησυχούσε ακόμη και για τη ζωή της φίλης της. Μετά από εντατική έρευνα της εκπομπής, η Σταυρούλα εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας μόνη και άστεγη. Μια κατάθεση ψυχής ενός ανθρώπου που η αυτοκαταστροφή μοιάζει να είναι μονόδρομος.

Το δεύτερο πακέτο ξετυλίγει μία ιστορία ζωής γεμάτη ανατροπές και σκληρές αποκαλύψεις. Αποστολέας είναι μία Αμερικανίδα που αναζητά την Ελληνίδα βιολογική μητέρα της. Ωστόσο, η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Η αποστολέας ενημερώνεται στην εκπομπή για μια σειρά από γεγονότα σχετικά με τις συνθήκες υιοθεσίας της, που ανατρέπουν όσα γνώριζε. Πώς θα αισθανθεί όταν μάθει ότι έχει δύο αδέλφια που δεν γνωρίζουν την ύπαρξή της; Ποια θα είναι η αντίδρασή της στην αποκάλυψη ότι η μητέρα της ήταν μία πολύ σκληρή γυναίκα που αποχωριζόταν χωρίς ενδοιασμούς τα παιδιά της;

Διαβάστε ακόμα:

Ο πατέρας του τον απέρριψε ξανά – Συνάντησε την αδερφή του

Πάμε Πακέτο: Η τελευταία επιθυμία της μητέρας της ήταν να μην παρευρεθεί στη κηδεία της

Πάμε Πακέτο: Σοκαρίστηκε με την ιστορία που άκουσε από τη μητέρα του

Απίστευτο! Ξέσπασε σε γέλια ο παραλήπτης όταν άνοιξε το πακέτο

Τον είδε στο Πάμε Πακέτο και θέλησε να του ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία

Συγκλονιστικό Πακέτο: Έπεσε από ύψος 70 μέτρων και κατάφερε να ζήσει

Πάμε Πακέτο: Της κατέστρεψε τη ζωή και τον συγχώρεσε!