Πάμε Πακέτο: Την έδιωξε από το σπίτι και διεκδικεί ξανά μια θέση στην καρδιά του!

Απόψευ, στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να «ξεκλειδώσουμε» μαζί δύο πολύ ιδιαίτερα πακέτα, που θα αποκαλύψουν συγκλονιστικές ιστορίες ζωής.

Πρωταγωνιστές του πρώτου πακέτου είναι η Χρυσούλα και ο Στάθης. Κανένας από όσους τους γνωρίζει δεν θα φανταζόταν ότι κάτι θα μπορούσε να διαλύσει την τόσο δυνατή σχέση τους. Αποστολέας και παραλήπτης έχουν περάσει μαζί δια πυρός και σιδήρου και για πολλά χρόνια λειτουργούσαν σαν ένα σώμα. Για τον Στάθη, η Χρυσούλα ήταν τα πάντα, η ηρωίδα του.

Όλα όμως «πάγωσαν» μέσα του, όταν η αποστολέας αποφάσισε να ακολουθήσει επικίνδυνα μονοπάτια. Η οργή του Στάθη ήταν τέτοια που έδιωξε την Χρυσούλα από το σπίτι και την τιμώρησε με την αδιαφορία του. Η Χρυσούλα έρχεται στην εκπομπή για να διεκδικήσει ξανά μια θέση στην καρδιά του. Άραγε εκείνος είναι έτοιμος να την δεχτεί στην ζωή του;

Αποστολή του δεύτερου πακέτου είναι να φέρει κοντά μια μητέρα με την κόρη της. Η Βανέσα μεγάλωσε σε ιδρύματα και βίωσε δραματικές καταστάσεις. Ακολουθώντας τον Έλληνα σύζυγό της, έφυγε από την Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής. Ήθελε να ξεφύγει από τα άσχημα παιδικά βιώματα που είχαν στιγματίσει την ψυχή της και που υπεύθυνη γι’ αυτά θεωρούσε τη μητέρα της.

Πλέον, πολλά χρόνια μετά, η μητέρα της ζει μόνη σε ένα γηροκομείο. Κάποιος πήρε την πρωτοβουλία και απευθύνθηκε στην εκπομπή προκειμένου να ενώσει αυτές τις δυο γυναίκες πριν να είναι αργά. Άραγε η απόσταση και ο χρόνος έχουν γιατρέψει τις πληγές τους; Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;