Πάμε Πακέτο: Συγκίνηση και κόντρες στο στούντιο

Τι συνέβη μεταξύ πατέρα, γιου και μητέρας;

Έχουν περάσει 18 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου, ο Γιάννης, είδε το παιδί του. Η πρώην σύντροφός του, η Σέριλ, εγκατέλειψε το σπίτι τους παίρνοντας μαζί της το μόλις τριών χρονών παιδί τους. Ένα παιδί που δεν πήρε τυχαία το όνομά του, Έρως, αφού ήταν ο καρπός του έρωτα μιας τραγουδίστριας με καταγωγή από την Ινδονησία και ενός σερβιτόρου που γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη.

Οι αμέτρητες προσπάθειες που έκανε ο αποστολέας για να συναντήσει ξανά το παιδί του αποδείχτηκαν άκαρπες. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε μάθει κανένα νέο του. Δεν θέλησε να ξαναφτιάξει τη ζωή του, αφού ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό του αυτό το παιδί και ποτέ δεν σταμάτησε να πονά για το γεγονός ότι ήταν απών από τη ζωή του. Το παιδί αυτό είναι ο λόγος της ύπαρξής του!

Ο Γιάννης πήγε στην εκπομπή με μοναδικό σκοπό να συναντήσει ξανά τον γιο του, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση και βρέθηκε στο στούντιο. Μαζί του ήταν και η μητέρα του. Τι συνέβη όταν πατέρας και γιος είδαν ο ένας το πρόσωπο του άλλου; Γιατί ξέσπασε κόντρα μεταξύ του πατέρα και της μητέρας;

https://www.youtube.com/embed/V-Za21PVvFQ