Πάμε Πακέτο: Σόκαραν οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που πέρασαν από τη μητέρα τους!

Πάμε Πακέτο
«Μας έβαζε να καθόμαστε γονατιστές πάνω σε χοντρό αλάτι και σπασμένο γυαλί...».

Η Αλίκη, μια 24χρονη κοπέλα που γεννήθηκε στην Ουκρανία και υιοθετήθηκε, στα δώδεκά της χρόνια, από μια ελληνική οικογένεια, πήγε στο Πάμε Πακέτο για να αναζητήσει τα αδέρφια της.

Η ιστορία της τόσο τραγική, όσο και των άλλων τριών αδελφών της. Καθημερινά, ζητιάνευαν στις λαϊκές αγορές για να φάνε, η μητέρα της ήταν αλκοολική με πολύ βίαιη συμπεριφορά και έφτανε σε ακρότητες. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που επιχείρησε να ανταλλάξει τη μια της κόρη για ένα μπουκάλι βότκα! Τα παιδιά μετά τη σύλληψή τους από την αστυνομία για επαιτεία, πήγαν σε ορφανοτροφεία και από τότε χωρίστηκαν. Είκοσι χρόνια ζουν χωριστά!

Μια πολύ δύσκολη έρευνα για τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής που όμως δεν θα μπορούσε να μην εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, δεν θα μπορούσε να μην κάνει τα πάντα, για να συναντηθούν και πάλι τα αδέλφια. Και τα κατάφερε, γιατί για πρώτη φορά οργανώθηκε αποστολή εκτός Ελλάδος για να βρεθούν επιτέλους αυτά τα τόσο βασανισμένα παιδιά, στη Ρωσία, στην πόλη Κρασνοντάρ όπου τα εντόπισε η εκπομπή.