Πάμε Πακέτο: Ο παραλήπτης μιλά με σκληρότητα για την αποστολέα και…

Απόψε, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να αναβιώσουμε μαζί δύο ιστορίες ζωής, που η εξέλιξή τους θα ξαφνιάσει!

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, μετά από ένα συμβάν που τον καθήλωσε σε κώμα για τέσσερις ημέρες, αντιμετωπίζει την ζωή του ως θαύμα. Ο Γιώργος για τους γιατρούς και τους οικείους του ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα άφηνε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Εκείνος, όμως, επέζησε και μάλιστα αναμετρήθηκε με τον θάνατο για δεύτερη φορά και βγήκε νικητής. Όλοι μίλησαν για θαύμα! Εκείνος πιστεύει πως και τις δύο φορές σώθηκε χάρη σε ένα σταυρό που του έδωσε κάποτε μια άγνωστη γυναίκα. Σήμερα, σχεδόν 40 χρόνια μετά, την αναζητά.

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να φέρει κοντά δύο νεαρά παιδιά, που τον τελευταίο χρόνο η σχέση τους έχει κλονιστεί. Η αποστολέας, η Μαρία, πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ παραδέχεται ότι εκμεταλλεύτηκε την απέραντη αγάπη του Κωνσταντίνου κι ότι υπήρξε άπληστη με τις παράλογες απαιτήσεις της. Εκείνος στεκόταν στο πλάι της να μην της λείψει τίποτα, ενώ εκείνη ποτέ δεν του έδειχνε την ευγνωμοσύνη της. Παρότι ο παραλήπτης προσπάθησε να την προειδοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν να αλλάξει την συμπεριφορά της, η Μαρία τον αγνόησε.
Ώσπου μια μέρα ο Κωνσταντίνος έφυγε για το εξωτερικό αφήνοντάς την μόνη να αιωρείται πάνω από τις εγωιστικές επιλογές της. Ένα χρόνο μετά, η Μαρία υποστηρίζει ότι άλλαξε. Μόνο που ο Κωνσταντίνος έχει ξεκαθαρίσει πια τα πράγματα μέσα του και της μιλάει πιο σκληρά από ποτέ. Η συγνώμη της Μαρίας θα καταφέρει να του αλλάξει την γνώμη;