Πάμε Πακέτο: Μια τραγική ιστορία που χώρισε μάνα και γιο

Διαβάστε: Ποια ήταν η αντίδραση του γιου που συναντά για πρώτη φορά τη βιολογική του μητέρα

Αποστολέας του πακέτου ήταν ο εικοσιπεντάχρονος Αργύρης, που επιθυμούσε να συναντήσει για πρώτη φορά την βιολογική του μητέρα, να τη γνωρίσει και να την ευχαριστήσει. Πέρα από την περιέργειά του ν’ αντικρίσει για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας του, τον ενδιέφερε περισσότερο να μάθει αν έχει αδέρφια.

Ο Αργύρης είχε την τύχη να μεγαλώσει με δύο πολύ καλούς ανάδοχους γονείς οι οποίοι του προσέφεραν μια υπέροχη ζωή. Ο ίδιος ξεκαθάρισε από την αρχή, ότι η βιολογική του μητέρα δεν θα πάρει ποτέ στην καρδιά του την θέση της γυναίκας που τον μεγάλωσε, καθώς ο ίδιος την θεωρούσε υπεύθυνη για το γεγονός της απομάκρυνσης.

Η μητέρα του Αργύρη όμως, αποκάλυψε στην πορεία την πραγματική αλήθεια. Η ίδια ήταν τότε μόλις 16 χρόνων και η μητέρα της δεν την άφησε να κρατήσει το παιδί, κάτι που δεν της συγχώρεσε ποτέ.

Όταν έπεσε ο τοίχος ο Αργύρης αρκέστηκε σε μια απλή χειραψία μαζί της. Η μητέρα του δεν κατάφερε να του αλλάξει γνώμη. Πιο εγκάρδια ήταν η αγκαλιά του με τον μικρότερο αδερφό του Διονύση.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου -που από την αρχή της εκπομπής τόνιζε ότι επρόκειτο για το δυσκολότερο πακέτο της χρονιάς- προσπάθησε να μαλακώσει τα συναισθήματα του Αργύρη. Αν τα κατάφερε μόνο ο χρόνος θα το δείξει…