Πάμε Πακέτο: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

Πάμε Πακέτο
Αιφνιδίασε το κανάλι με το δελτίο τύπου που έστειλε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πριν καν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν ο Alpha με ανακοίνωση του προανήγγειλε την επόμενη για το «Πάμε Πακέτο» και την Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά και την πρόθεση της εκπομπής να ασχοληθεί πιο δραστήρια με ευχαριστήρια πακέτα και πακέτα αγάπης.

Η ανακοίνωση του καναλιού

«Εδώ και 11 χρόνια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πάμε πακέτο», έχουν καταφέρει να αλλάξουν τη ζωή πολλών ανθρώπων, κλείνοντας μεγάλους κύκλους αναζητήσεων.

Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα συνεχίσουμε να στέλνουμε πακέτα αναζήτησης. Φέτος όμως θέλουμε να στείλουμε και πακέτα σε όλους εκείνους που χρειάζονται ένα χαμόγελο και μια στιγμή ευτυχίας στη ζωή τους.  Φιλοδοξούμε να στείλουμε περισσότερα πακέτα γεμάτα αγάπη και προσφορά, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, που αξίζουν την επιβράβευση, την προβολή, που είναι παραδείγματα ήθους και αξιοπρέπειας.

Όλα μπορούν να συμβούν τη νέα χρονιά στο «Πάμε πακέτο»!  Ελάτε να αναδείξουμε μαζί ιστορίες ανθρώπων και να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο. Ελάτε να φωτίσουμε όνειρα συνανθρώπων μας που αξίζει να γίνουν πραγματικότητα. Να κάνουμε μία έκπληξη στον διπλανό μας. Να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό σε έναν δικό μας άνθρωπο.

Στείλε κι εσύ το δικό σου πακέτο και χάρισε ένα χαμόγελο στον ανυποψίαστο φίλο ή συγγενή σου.

Δήλωσε συμμετοχή στο 212 212 5010 και στο pamepaketo@alphatv.gr.»