Πάμε Πακέτο: Δύο ιστορίες ζωής που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα συγκινήσουν

Πάμε Πακέτο
Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, στις 21:50.

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενεί στο Πάμε Πακέτο δύο ιστορίες ζωής που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα συγκινήσουν.

Πρώτη παραλήπτρια του πακέτου είναι μια γυναίκα άνεργη με τρία παιδιά, που τον τελευταίο χρόνο, καθημερινά πηγαινοέρχεται στους καταυλισμούς των προσφύγων και βοηθάει οικογένειες με τις λιγοστές οικονομίες της. Δεν κάνει απλά την τυπική «καλή πράξη», αλλά μαζί με τις κόρες της έχουν ανοίξει πολλές φορές το σπίτι τους στους πρόσφυγες. Για να απολαύσουν ένα ζεστό μπάνιο και λίγες ώρες ύπνου σε ένα κανονικό στρώμα.

Αυτή η γυναίκα γεμίζει χαρά μόνο και μόνο όταν σκέφτεται τα χαμόγελα που προσφέρει! Κάποιοι της στέλνουν αυτό το πακέτο, για να αναδείξουμε μαζί, την αξία της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, από την πλευρά εκείνη του άδολου εθελοντή, του εθελοντή με τις λιγοστές δυνάμεις, που με τη δύναμη της ψυχής του μπορεί να πετύχει πολλά. Εκείνη όχι μόνο ανοίγει το πακέτο της, αλλά συγκινείται πολύ από μια μεγάλη έκπληξη.

Η δεύτερη παραλήπτρια του πακέτου έμαθε στα οκτώ της χρόνια ότι ο πατέρας που μέχρι τότε γνώριζε, δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας. Από τότε ξεκινά γι’ αυτήν η αναζήτησή του και δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα στα 21 της. Το πρώτο ισχυρό σοκ το βίωσε όταν έμαθε ότι εκείνος από τη ζήλεια του είχε μαχαιρώσει τη μητέρα της. Από την εκπομπή θα πληροφορηθεί και άλλα ακόμα γεγονότα για τον βιολογικό της πατέρα που θα τη συγκλονίσουν. Περισσότερο όμως ταράζεται στην αποκάλυψη ότι κάποιος την αναζητά. Ποιος είναι αυτός και τι μπορεί να θέλει τη δεδομένη χρονική στιγμή από εκείνη;

Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης…