Πάμε Πακέτο: Αμηχανία ανάμεσα στη βιολογική και την ανάδοχη μητέρα

Απόψε, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα και να ζήσουμε έντονες στιγμές συγκίνησης.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου επιθυμεί μετά από 43 ολόκληρα χρόνια να συναντήσει ξανά ένα φίλο από τα παλιά. Μαζί υπηρέτησαν τη στρατιωτική θητεία τους και μοιράστηκαν και ευχάριστες αλλά και ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές. Σε μια από αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο παραλήπτης είχε παροτρύνει τον αποστολέα να ανάψει το πρώτο τσιγάρο του. Η θητεία ολοκληρώθηκε κι ο αποστολέας συνέχισε το κάπνισμα σε έντονους ρυθμούς με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα. Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει ότι ο άνθρωπος που του έδωσε το πρώτο τσιγάρο ηγούνταν αντικαπνιστικής εκστρατείας; Μια ιστορία που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε, να συγκινηθούμε και να αναθεωρήσουμε επιλογές ζωής.

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι η 22χρονη Χριστιάνα. Ένα κορίτσι που από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ένιωθε ότι δεν ανήκει στο περιβάλλον που μεγάλωνε. Σε ηλικία 15 χρονών και μετά τον θάνατο του ανάδοχου πατέρα της, ήρθε αντιμέτωπη με την αλήθεια της υιοθεσίας της. Από τότε, τα συναισθήματά της είχαν πολλές μεταπτώσεις. Η απόρριψη, ο θυμός και η αδιαφορία έδωσαν τη θέση τους στο μεγάλο «γιατί» που τη βασανίζει μέχρι και σήμερα. Συνοδεία της ανάδοχης μητέρας της, έρχεται στην εκπομπή για να εντοπίσει τα ίχνη της βιολογικής της μητέρας. Ποια θα είναι η αντίδρασή της όταν μάθει ότι η μητέρα της ήταν σε σχέση με ένα παντρεμένο άνδρα; Γιατί αυτή η γυναίκα δεν βρήκε από πουθενά στήριξη κι αναγκάστηκε να αποχωριστεί το μοναδικό παιδί που έφερε στον κόσμο; Γιατί προκαλείται αμηχανία ανάμεσα στη βιολογική και την ανάδοχη μητέρα;

Διαβάστε ακόμα:

Ο πατέρας του τον απέρριψε ξανά – Συνάντησε την αδερφή του