Πάμε Δανάη: Η Δανάη Μπάρκα είπε αντίο στο τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο

Δανάη Μπάρκα

Δείτε όλα όσα είπαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή.

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της συγκινήθηκαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής όταν προβλήθηκε ένα βίντεο με τις top στιγμές της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Ήταν άλλωστε, η τελευταία εκπομπή της σεζόν και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό από την αρχή ως το τέλος.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να αυτοαποκαλεστώ παρουσιάστρια, αλλά ως άνθρωπος είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους σαν κι εσάς. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πριν από τρία χρόνια που ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι – γιατί σαν παιχνίδι το αντιμετώπιζα τότε – κι αυτή η τρέλα, δεν φανταζόμουν ότι θα μεγαλώσω και θα ενηλικιωθώ σε μία δουλειά, ότι θα βρω αγκαλιές που θα ονειρεύομαι να τις έχω για πάντα.

Κάποιους θα τους έχω στα χέρια μου σίγουρα μέχρι τα βαθιά γεράματα. Που να φανταζόμουν πριν από τρία χρόνια ότι θα είχαμε περάσει τόσες πολλές λύπες και χαρές και θα είχαμε γίνει οικογένεια κι εμείς με τους ανθρώπους που βρίσκονται από το σπίτι», είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.

Μέσα, λοιπόν, σε αυτό το συγκινητικό κλίμα, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες έκαναν ο καθένας τον απολογισμό του και αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Κλείνοντας την εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Να έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι, σας ευχαριστώ πολύ όλους. Να είστε χαμογελαστοί, ενωμένοι… Να φτιάχνετε παρέες, γιατί οι παρέες γράφουν ιστορία. Καλό καλοκαίρι, την αγάπη μου και στο Mega και σε όλους τους ανθρώπους που συμβάλλουν στο να είμαστε εμείς εδώ χαρούμενοι. Καλό καλοκαίρι, τα λέμε τον Σεπτέμβρη».