Παλιά συνεργάτιδα της Μαρίνας Τσιντικίδου και του Ανδρέα Μικρούτσικου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια!

Μαρίνα Τσιντικίδου

«Γνώρισα εκεί τη Μαρίνα, όπως και τον Ανδρέα...»

Η γνωστή ενδυματολόγος Φανή Κατσανού, η οποία ήταν στυλίστρια τόσο του Ανδρέα Μικρούτσικου, όσο και της Μαρίνας Τσιντικίδου στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», μιλά για πρώτη φορά για τα όσα συνέβησαν παρασκηνιακά στην εκπομπή και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη μεταξύ τους συνεργασία.

«Ήμουν ενδυματολόγος τότε. Γνώρισα εκεί τη Μαρίνα, όπως και τον Ανδρέα και πραγματικά χάρηκα με τη Μαρίνα που συνεργαστήκαμε γιατί είναι ένα πάρα πολύ θετικό κορίτσι και πάρα πολύ όμορφο που μεταπήδησε στο κομμάτι το τηλεοπτικό και δεν ξέρω αν ήταν «τύχη» ή όχι, να είναι δίπλα σε μια τέτοια προσωπικότητα. Από όσα μπορούσα εγώ να ξέρω, στη δική μου αντίληψη, δεν είχε υποπέσει κάτι τύπου bullying, μια πολύ βαρύγδουπη λέξη. Επειδή γνωρίζω τον Ανδρέα και όσοι τον γνωρίζουν πολύ καλά και είναι καλοπροαίρετοι ως προς το άτομο του, πιστεύω ότι αυτός ο τίτλος, δεν θα χαρακτήριζε ποτέ συμπεριφορές του Ανδρέα. Μάλιστα ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος βοηθούσε πάρα πολύ τους συνεργάτες. Η Μαρίνα ήταν ένα πολύ συνεργάσιμο κορίτσι και πάρα πολύ όμορφο, ερχόμενη από ένα χώρο του μόντελινγκ, ναι μεν καταξιωμένη, ίσως δεν μπορούσε να βρει τις ισορροπίες της με μια τέτοια προσωπικότητα σαν τον Ανδρέα. Πιστεύω ότι ήταν βαρύ το όνομα το οποίο έφερε ο Ανδρέας και ίσως εκεί δεν μπορούσαν να βρουν τις ισορροπίες.

Εφόσον το ένιωθε έτσι και δεν το είχε «λυτρώσει» μέσα της όλα αυτά τα χρόνια, διότι ναι μεν μπορεί να εισπράττουμε κάτι από τον άλλον, αλλά πρέπει κι εμείς να το δουλεύουμε λιγάκι και να δούμε κι εμείς που φταίγαμε»σχολίασε η Φανή Κατσανού σχετικά με τις εκατέρωθεν δηλώσεις που έγιναν από την Μαρίνα Τσιντικίδου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!