«Παίκτης του Survivor μου “έφαγε” τη θέση στην τηλεόραση, ενώ ήμουν πολύ καλός στο δοκιμαστικό»

Survivor

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με βοήθησε να μου γίνει ένα συμβόλαιο στον ΑΝΤ1».

Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος μίλησε για την συνεργασία του με το Netwix, την μετάβασή του στην τηλεόραση, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Το 2017 ήμουν σε κακή κατάσταση, και ψυχολογικά και οικονομικά. Πλησίαζα τα 34 και είχα μόνο το ραδιόφωνο. Γυρνούσα σπίτι και δεν ήμουν στα καλά μου. Είχα αρχίσει κι έλεγα τι κάνουμε, που πάμε; Τι θα κάνω στη ζωή μου; Είχα αρχίσει και πήγαινα σε πάνελ, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στην Ντορέττα Παπαδημητρίου…

Είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό κι ενώ έχω φύγει σίγουρος ότι τα έχω πάει καλά, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “είσαι πολύ καλός, αλλά δεν σε ξέρει κανείς και θα πάρουμε τον τάδε που βγήκε τώρα από το Survivor”.

Όταν πήγα και βρήκα τα παιδιά στο Netwix ήμουν με συμβάσεις, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μου εξασφάλισε μια σύμβαση εργασίας μόνιμη στον ΑΝΤ1. Την πρώτη χρονιά στο Netwix, τέλος Αυγούστου δεν είχα να πληρώσω τη δόση της εφορίας. Όταν σου κάνουν τρίμηνη, πρέπει να περιμένεις ενάμισι μήνα για να μου ξανακάνουν την τετράμηνη κι έτρεμε η καρδιά μου, λέω “θεέ μου, τι θα κάνω;”. Όταν ο Γρηγόρης, και τον ευχαριστώ γι’ αυτό, μας ζήτησε, μου έγινε κι εμένα ένα συμβόλαιο, ότι ένα χρόνο θα έχουμε τον Νίκο», είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Ράπτης.