Παίκτης του Nomads Μαδαγασκάρη αποκαλύπτει: «Έχουν περάσει και δύο εβδομάδες χωρίς να κάνω μπάνιο»

Nomads

«Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι και λίγο στο δρόμο...»

Οι παίκτες του Nomads αποκαλύπτουν στην κάμερα του Πρωινού, τις σκέψεις τους, το πως αντέδρασαν τα κοντινά τους πρόσωπα στην απόφαση τους να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης, τη σχέση τους με το φαγητό αλλά και τους ανθρώπους, αλλά και πως σκέφτονται γύρω από το φλερτ μέσα στο παιχνίδι…

Δημήτρης Κουκουρίνης: «Έχω πάρει μαζί τα κολάν μου και τα σορτσάκια μου γιατί με κάνουν να αισθάνομαι άνετα.»

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Όπου υπάρχει φύση και η ενασχόληση με αυτή και τις δυσκολίες της, τρέχω κατευθείαν. Είμαι πολύ καλός στο ψάρεμα. Σίγουρα θα τρώνε οι συμπαίκτες μου. Όταν ανακοίνωσα στη Φωτεινή ότι θα φύγω, χάρηκε. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση και το επεξεργάζομαι ακόμα.»

Δημήτρης Μαρμαράς: «Από τον καιρό που είμαι vegan, δεν ψαρεύω. Θα επιδιώξω να κάνω σχέση μέσα στο παιχνίδι, ήδη έχω κάτι στο μυαλό.»

Δημήτρης Γιαλαμάς: «Είμαι χαλαρός. Θα βοηθάω όσο μπορώ γιατί θέλω να κάνω και διακοπές.»

Δήμος Ακριβόπουλος: «Αν εξαιρέσεις το ροχαλητό, κατά τα άλλα είμαι καλός στη συγκατοίκηση».

Δήμος Χαριστέας: «Ο αδελφός μου είναι ο Άγγελος Χαριστέας. Δεν το ήξερε ότι θα πάω στο παιχνίδι. Μόλις του το είπα ενθουσιάστηκε, γιατί το έβλεπε κι αυτός το παιχνίδι και του άρεσε.»

Mike: «Πήρα κάτι φωτογραφίες από τους γονείς μου και από το σκυλάκι μου. Και ζελέ πήρα, δεν ξέρω αν θα μας το πάρουν.»

Νίκος Χουλιαράς: «Θεωρώ ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον πλανήτη είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο. Ελπίζω να μη δυσκολευτώ με τους υπόλοιπους.»

Άλεξ Καββαδίας: «Δέχτηκα την πρόταση για την εμπειρία, θα ήθελα και τα λεφτά. Είμαι προετοιμασμένος να χάσω κι άλλα κιλά. Θα γίνω πιο κόκκαλο.»

Γρηγόρης Μόργκαν: «Περισσότερο θα μου λείψει η μουσική. Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι και λίγο στο δρόμο. Ζω μια νομαδική ζωή χρόνια τώρα, γιατί με το συγκρότημα ξεκινήσαμε πολύ φτωχικά με ένα βανάκι και μέναμε στα πατώματα. Πλένεις τα ρούχα σου σε νεροχύτη. Έχω πάει και αρκετό καιρό περιοδεία χωρίς μπάνιο. Φτάσαμε στη Φλόριντα, βρήκα θάλασσα και βούτηξα μέσα. Έχουν περάσει και δύο εβδομάδες χωρίς να κάνω μπάνιο.»

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Αισθάνομαι ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος που θα κλείσω τα κινητά μου και δεν θα με ξαναβρεί κανένας. Έχω πάρει μαζί μου πολλές οδοντόκρεμες και αποσμητικά και ως γούρι ένα μικρό σημειωματάριο».

Αλέξανδρος Σίας: «Το φλερτ είναι για όλες τις στιγμές. Πιστεύω απόλυτα πως θα είμαι νικητής»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!