«Πάγωσε» η Σκορδά με τη δήλωση συνεργάτη της υπέρ του Τραμπ!

Στέφανος Κωνσταντινίδης

«Εμένα ως Έλληνας δεν μου καίγεται καρφί αν οι Μεξικανοί θα πάρουν πράσινη κάρτα για να δουλέψουν στις ΗΠΑ»!

«Ο λαός ρίχνει γροθιά στο κατεστημένο. Αυτή τη στιγμή ο αμερικανικός λαός ψήφισε τον Τραμπ», δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο Πρωινό και προς στιγμή απλώθηκε μια παγωμάρα στο τραπέζι. Η Φαίη Σκορδά μίλησε με το βλέμμα.

[dfp_ads id=236982]

«Ξέρεις τι σημαίνει Τραμπ;», ρώτησε έκπληκτος ο Κώστας Τσουρός για να πάρει ως απάντηση: «Φυσικά, δεν σημαίνει Τραμπ αυτό που δείχνει το CNN που έκανε την προπαγάνδα και έπεσε έξω. Ο λαός έριξε μαύρο»! «Οι δηλώσεις του ίδιου ενάντια στους μετανάστες, τα σεξιστικά σχόλια ενάντια στις γυναίκες και όλα αυτά τι δείχνουν;», επανήλθε ο δημοσιογράφος. «Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο στημένο παιχνίδι επικοινωνιακό που φάνηκε τελικά ότι ο κόσμος ακολούθησε τον Τραμπ. Μην πηγαίνετε εναντίον αυτού που πιστεύει ο κόσμος», συνέχισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Η συνέχεια, όμως, ήταν χειρότερη…

«Το ότι θα υψώσει τείχος απέναντι στο Μεξικό είναι πολύ ωραίο ας πούμε…», επισήμανε ο Κώστας Τσουρός και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε την αμίμητη απάντηση: «Εμένα ως Έλληνας δεν μου καίγεται καρφί αν οι Μεξικανοί θα πάρουν πράσινη κάρτα για να δουλέψουν στις ΗΠΑ! Το ελληνικό λόμπι ψήφισε Τραμπ. Κάτι ξέρουν παραπάνω».

Με την υπομονή της να έχει τελειώσει από ώρα, η Ελεάννα Τρυφίδου παρενέβη και έδωσε τέλος στην κουβέντα, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος λειτουργεί με ιδεολογία κατά των Μεξικανών μεταναστών, αργότερα θα είναι εναντίον όλων των μεταναστών. Είναι δεδομένο. Είναι ρατσιστής και μισογύνης»!