«Πάγωσε» ο Πάνος Μουζουράκης με την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν σε ενέκρινα για την Μαριλού»

Πάνος Μουζουράκης

"Με αυτό που είδα στην πορεία, έπαθα σοκ. Για αυτό καμία φορά πριν γνωρίσεις έναν άνθρωπο και τον δεις πως συμπεριφέρεται στη σχέση..." είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης. Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια, αρχικά δεν τον ενέκρινε ως σύντροφο για τη φίλη της, Μαριλού Κόζαρη καθώς ένιωθε ότι είναι πολύ διαφορετικοί κόσμοι. Έτσι, όταν ο τραγουδιστής τη ρώτησε αν τον ενέκρινε, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε πως: «Στην αρχή όχι. Σε θαύμαζα πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη, ήξερα ότι είσαι καλό παιδί, αλλά ένιωθα ότι έχεις μία «τρέλα». Καλή τρέλα. Και επειδή η Μαριλού είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ με τη δουλειά της, λέω αυτός ο άνθρωπος θα μπορέσει να τη φέρει στο κέντρο της; Κατάλαβες».

«Με αυτό που είδα στην πορεία, έπαθα σοκ. Για αυτό καμία φορά πριν γνωρίσεις έναν άνθρωπο και τον δεις πως συμπεριφέρεται στη σχέση… Μπορεί να τον θαυμάζεις και να λες, αλλά ποτέ μην πεις την άποψή σου χωρίς να τον δεις πως συμπεριφέρεται. Βγάλατε ο ένας στον άλλον τον καλό του εαυτό» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.