«Πάγωσε» ο Αντώνης Κανάκης τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Παραιτήσου από το Στούντιο 4»

Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε την... ανατροπή στην πρόταση της παρουσιάστριας!

Εξ αποστάσεως στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης, το απόγευμα της Παρασκευής, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Αφορμή για αυτή τη ζωντανή σύνδεση στάθηκε το νέο «παιδί» του γνωστού παρουσιαστή που δεν είναι άλλο από τον παιδικό ραδιοφωνικό σταθμό που εδώ και λίγο διάστημα εκπέμπει στα ερτζιανά της συμπρωτεύουσας.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης δεν έκρυψε την διάθεση της να συμβάλει ενεργά σε αυτό το εγχείρημα. Κάτι που, βεβαίως, «έπιασε’ με μιας ο Αντώνης Κανάκης και της αποκρίθηκε με έναν απολαυστικό ομολογουμένως τρόπο. «Να σου πω, Αντώνη, όταν θα κάνετε εκπομπές στο ραδιόφωνο να με θυμηθείς» υπογράμμισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή σύνδεση με την Θεσσαλονίκη.

«Στο ραδιόφωνο; Ναι, βεβαίως αγάπη μου. Έλα εδώ, έλα στη Θεσσαλονίκη, μετακόμισε, παραιτήσου από το Στούντιο 4 και έλα» αποκρίθηκε, με χιούμορ, ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα για να λυθούν εύλογα τόσο ο ίδιος όσο και το δίδυμο των παρουσιαστών στα γέλια.

«Καλά, δεν μπορώ να σου στέλνω μια εκπομπή την εβδομάδα;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Αντώνη Κανάκη να επιμένει στην πρόταση του τονίζοντας με χαμόγελο τα εξής. «Άκου Νάνσυ αλήθεια, σοβαρά τώρα. Γράψε μου ότι θέλεις και στείλ’ το μου».

«Παιδιά, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Να ζητήσεις δουλειά στον αέρα! Μα δεν θέλω λεφτά, την ευκαιρία θέλω» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής για να αποχαιρετήσουν μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τον καλεσμένο τους.