«Πάγωσε» η Ναταλία Γερμανού με τη ζωντανή σύνδεση! Η σχέση της που δεν μάθαμε ποτέ…

Ναταλία Γερμανού

"Όχι! Κρατήστε το στόμα σας κλειστό"! - Εμείς γυρίσαμε τον χρόνο πίσω και...

Όταν ξεκινούσε η ζωντανή σύνδεση, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, με τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, η Ναταλία Γερμανού δεν υποψιαζόταν ότι θα… ερχόταν αντιμέτωπη με μια αλήθεια από το παρελθόν της. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας του χωριού εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

  • Έχω την εντύπωση ότι έχω φάει στην ταβέρνα σας, νομίζω.
  • Έχετε φάει. Είχατε έρθει με…
  • Όχι! Κρατήστε το στόμα σας κλειστό! Μην πείτε με ποιον!
  • Επαγγελματικό απόρρητο.
  • Έτσι μπράβο! Θυμάμαι είχα περάσει εκπληκτικά!

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου υπενθύμισε στην παρουσιάστρια ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε. Η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο, παρά τις πιέσεις των συνεργατών της για την αποκάλυψη του προσώπου που την συνόδευε, αρκέστηκε να πει μόνο πως: «Ήταν πολύ ωραίο εκείνο το τριήμερο. Αυτόν δεν θα τον βρείτε γιατί δεν τον ξέρετε. Είναι και μερικά που τα έχω κρατήσει με πολύ κόπο για προσωπική χρήση και κατανάλωση».

Εμείς, όμως, γυρίσαμε τον χρόνο πίσω, στις 4 Απριλίου 2014 -έναν χρόνο μετά την επίμαχη χρονιά-, όταν η Ναταλία Γερμανού περνούσε το κατώφλι του Πρωινό mou, ως καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Τότε, λοιπόν, η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στη σχέση που είχε και που κανείς μας δεν πήρε χαμπάρι:

«Πριν από περίπου ένα χρόνο είχα μια σχέση με έναν άνθρωπο εκτός χώρου η οποία δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν τελείως εκτός χώρου. Δεν δώσαμε ποτέ το δικαίωμα. Ήταν αρχιτέκτονας. Βοήθησε πάρα πολύ που ήταν εκτός χώρου γιατί δεν το είχαν πάρει και χαμπάρι. Υπήρχε μια χιλιομετρική απόσταση που μας χώριζε και αυτό δυσκόλεψε τα πράγματα, αλλά ήταν ξεκούραστο να γυρνάς σε έναν άνθρωπο που δεν σε ρωτούσε τίποτα».

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό mou:

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…