«Πάγωσαν» στο Nomads με την απόφαση της Αλεξανδράκη! Τι συμβαίνει με Μηλιώνη – Μπέλλα;

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή η παίκτρια; Γνωρίζει για τα δημοσιεύματα;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αιφνιδίασε τους πάντες όταν είπε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads και «πάγωσε» όσους γνωρίζουν για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν να αναπτύσσεται μια φιλία ανάμεσα στον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη και την Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα. Τι συμβαίνει, τελικά, με το θρίλερ της αποχώρησής της;

Nomads: Αυτοί είναι οι δέκα επίλεκτοι που θα αντιμετωπίσουν τους εισβολείς! Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς…

«Αυτό που βιώνουμε σε όρους δραματικής ποίησης είναι η τραγική ειρωνεία», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη μετέφερε τα εξής: «Η Δήμητρα είναι στη Μαδαγασκάρη, βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο χωρίς κινητό με συνοδό από την παραγωγή, δεν έχει επικοινωνία. Μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει, δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από το Nomads. Θα ξέρουμε μέσα στην ημέρα».

«Να θυμίσουμε ότι υπήρξε συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο μιλούσε για μία φιλία η οποία αναπτύσσεται ανάμεσα στον Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα», σημείωσε ο Άρης Καβατζίκης και η η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε: «Αυτή αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες».

Νέο ξεκατίνιασμα στο Nomads! «Έχω φάει το γαμ…ι της ζωής μου ένα μήνα τώρα» – «Άσε με ρε μαλ…α με τα ξεφτιλίκια»