Ουρανία Τουτουντζή: Λύνει τη σιωπή της για την υπόθεση του Πασχάλη Αρβανιτίδη

«Το ότι ο συγκεκριμένος άνδρας επέλεξε να αντιδράσει με τον τρόπο που αντέδρασε είναι...»

Η Ουρανία Τουτουνζή συγγραφέας και επικοινωνιολόγος που το όνομα της συνδέθηκε με την υπόθεση του Πασχάλη Αρβανιτίδη καθώς σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου είναι η μητέρα του παιδιού του μετά από πολύ καιρό έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για όλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πώς είναι δυνατόν να μου κάνει χειρότερη τη ζωή κάτι που δε με κάνει χειρότερο άνθρωπο» έλεγε ο Μάρκος Αυρήλιος. Από αυτή την ιστορία έχω αντλήσει κάποια μαθήματα ζωής τα οποία τα έχω αποτυπώσει σε ένα βιβλίο. Κάποια στιγμή πιστεύω θα κυκλοφορήσει. Σημασία δεν έχει πόσο δύσκολες καταστάσεις περνάμε, αλλά ποια είναι η δική μας στάση σε αυτές τις καταστάσεις.

Το ότι ο συγκεκριμένος άνδρας επέλεξε να αντιδράσει με τον τρόπο που αντέδρασε είναι δικαώμα του καθενός να επιλέγει τη στάση του. Σαφώς και θα μπορούσε να έχει αντιδράσει διαφορετικά, να μην είχε γίνει όλη αυτή η ιστορία. Νομίζω ότι το έχω αφήσει πίσω μου αυτό, θα μπορούσα και να τον συγχωρέσω. Περίμενα ότι θα πάνε ήρεμα τα πράγματα. Απλώς όλη αυτή η ιστορία έγινε για τα δικαιώματα του παιδιού. Δεν μπορούσα να έχω αποφύγει τη δημοσιότητα. Δεν βλέπω τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικό. Λάθη στη ζωή σαφώς όλοι κάνουμε. Στην συγκεκριμένη ιστορία δεν ήταν επιλογή μου η δημοσιοποίηση της.»

https://www.youtube.com/embed/-OHw_O6w2qU