Ουγγαρέζος σε Μουτσινά: «Τις πρώτες χρονιές στο Δέστε Τους πηγαίνατε άπατοι»!

«Δεν θέλω να συζητήσω γι' αυτό άλλο, με φέρνεις σε πάρα πολύ δύσκολη θέση»! - Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη;

Μια συζήτηση με ατάκες, καρφιά, γέλιο, απαντήσεις… ίσως η καλύτερη συνέντευξη που έχουμε δει μέχρι τώρα από τον Νίκο Μουτσινά στο Νικ ο κλοκ. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με διάθεση άλλοτε πειραχτική και άλλοτε αυτοσαρκαστική μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν έλειψε η ανταλλαγή σποντών εκατέρωθεν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπογράμμισε ότι δεν κοιτάζει τα νούμερα, ενώ στην παρατήρηση του Νίκου Μουτσινά ότι αισθάνεται ακόμα άσχημα με την «ψύχρα» που επικρατεί ανάμεσα στον ίδιο και τους Λιάγκα – Σκορδά, απάντησε: «Δεν θέλω να συζητήσω γι' αυτό άλλο, με φέρνεις σε πάρα πολύ δύσκολη θέση! Θα βάλω τα κλάματα»… 

Όταν ο Νίκος πέταξε καρφί για την ελιά που έχει ο Δημήτρης στο πρόσωπό του, ο παρουσιαστής του πρωινό mou Είπε: «Η ελιά είναι της μανούλας μου και θα την κρατήσω, παρά το γεγονός ότι στις πρώτες χρονιές του Δέστε Τους που πηγαίνατε άπατοι μου λέγατε να την βγάλω»!

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Μουτσινά: «Και συνεχίζουμε και φέτος που πηγαίνεται άπατοι, πάλι να το σχολιάζουμε»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχτηκε ότι θέλει να δουλέψει με την Ελένη Μενεγάκη παρά το γεγονός ότι δεν την έχει συναντήσει για να της το πει.