Ουγγαρέζος – Ουίλιαμς: Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το χωρισμό τους – «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι…»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Η αλήθεια είναι ότι από το περιβάλλον της Ιλένιας καταλάβαμε…»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει τον χωρισμό του χθες στον αέρα του “Πρωινό”. Σήμερα, στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και εξέφρασε τη δική της άποψη, ύστερα κιόλας από επικοινωνία που είχε με τον Ουγγαρέζο.

«Μιλώντας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γιατί πρέπει να είμαστε σωστοί και όταν παίζουμε μια είδηση που αφορά έναν άνθρωπο, τον οποίο γνωρίζουμε, μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του και να έχουμε τη δική του άποψη.

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι αυτή η σχέση ή θα περνούσε στο επόμενο βήμα, στην επισημοποίηση και στο γάμο, ή θα τελείωνε. Ο ίδιος, αισθάνθηκα, ότι ήθελε να περάσει στο επόμενο στάδιο και ίσως εκείνη δεν ήταν έτοιμη.

Μπορεί να ήθελε λίγο χρόνο να ασχοληθεί περισσότερο με τα επαγγελματικά της, μπορεί όντως να έφθειρε τη σχέση τους η συγκατοίκηση, δεν το ξέρω και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός ζευγαριού.

Η αλήθεια είναι ότι από το περιβάλλον της Ιλένιας καταλάβαμε ότι ίσως αυτή η καθημερινότητα μετά τη συγκατοίκηση δεν ήταν η ιδανική όπως τη φαντάζονταν.

Ο Δημήτρης είχε και πάρα πολλή δουλειά, είναι και πολύ κοντά στη μαμά του, η οποία περνάει δύσκολα μετά το θάνατο του μπαμπά του και ίσως κάπου εκεί λίγο απομακρύνθηκαν, χάθηκαν…», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.