Ουγγαρέζος: «Με τον Λιάγκα το κερδίσαμε, ήμασταν κάθε μέρα μαζί»

«Το λέω και ανατριχιάζω...»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA «Όλα Παίζουν», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσε η απογευματινή παρέα του καναλιού. Ο παρουσιαστής μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από το κανάλι της Κάντζας μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και για τη φιλία του με τον Γιώργο Λιάγκα που «πάγωσε» μετά την περσινή μεταγραφή του ζεύγους στον ΑΝΤ1.

Η πρόταση του ALPHA

«Είχαμε κάνει μια συζήτηση με τον κύριο Καλημέρη. Σημασία έχει ότι επέλεξα να τηρήσω την υπογραφή μου και να μείνω στο Mega. Χτύπησε η καρδούλα μου γιατί ήταν και τα λεφτά καλά». 

Η σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα

«Το λέω και ανατριχιάζω… με τον Γιώργο πραγματικά ήμασταν φίλοι! Το λέω και τρέμει η φωνή μου. Γενικά εκτιμώ ανθρώπους που μου έχουν δώσει χώρο στη ζωή τους και στη δουλειά. Πήγα πρώτος και μίλησα στον Γιάννη. Ο Γιάννης τρόμαξε επειδή δεν με ήξερε και πήγε και κρύφτηκε κάτω από το τραπέζι. Και τότε ο Γιώργος πρώτος είπε: «Ως και αυτός σε είδε και κρύφτηκε». Και του λέω κι εγώ: «Κι εσύ θα ήθελες αλλά δεν χωράς». Με τον Λιάγκα το κερδίσαμε, ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Θεωρώ ότι υπάρχει μια σίγαση». 

//www.youtube.com/embed/44ewFyondko