«‘Ο,τι επανάληψη και να δω του Νίκου Σεργιανόπουλου, στενοχωριέμαι»

Νίκος Σεργιανόπουλος

"'Εχω συναντήσει ανθρώπους που λένε α αυτή είναι ηθοποιός και δεν ήξερα που να κρυφτώ από την άποψη ότι εκεί είμαι σαν δικηγόρος."

Η Βίκυ Πρωτογεράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα και μεταξύ άλλων μίλησε για το γεγονός ότι μοιράζεται ανάμεσα στη δικηγορία και στην ηθοποιία αλλά αναφέρθηκε και στην απώλεια του Νίκου Σεργιανόπουλου με τον οποίο είχαν παίξει μαζί σε τηλεοπτικές σειρές.

Η ίδια ανέφερε: «‘Εχω συναντήσει ανθρώπους που λένε α αυτή είναι ηθοποιός και δεν ήξερα που να κρυφτώ από την άποψη ότι εκεί είμαι σαν δικηγόρος. Επίσης δεν περίμενα όταν είχα πάει σε ένα Εφετείο Κακουργημάτων και δεν είχα καταλάβει τίποτα και ξαφνικά βρισκόμαστε με τον πρόεδρο του Εφετείου στο ασανσέρ και μου λέει τώρα τι θα μας ετοιμάσετε;»

«Είχα περάσει πάρα πολύ καλά στην Ανατομία ενός Εγκλήματος και στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη με το Νίκο Σεργιανόπουλο κι ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Είμαι πιο δεμένη με την Σοφία Μουτίδου, την Σάρα Γανωτή, τον Λάκη Λαζόπουλο που με ξέρει από πολύ μικρή και με τον Αλέξανδρο Ρήγα.»

«Βλέπω τις επαναλήψεις των Στάβλων της Εριέτας Ζαίμη και χαίρομαι. Απλά κάπως μελαγχολείς όταν βλέπεις κάποια πρόσωπα που έχουν φύγει. ‘Ο,τι επανάληψη και να δω του Νίκου Σεργιανόπουλου, στενοχωριέμαι.»