Οθέλλος: Επεισοδιακή η χθεσινή παράσταση στην Εθνική Λυρική Σκηνή – Χαμός έγινε στο διάλειμμα

Οθέλλος

Δείτε τι έγινε στην Εθνική Λυρική Σκηνή και συγκεκριμένα στο διάλειμμα της παράστασης Οθέλλος.

Χαμός επικράτησε χθες στην Εθνική Λυρική Σκηνή και συγκεκριμένα στο διάλειμμα. Πριν την έναρξη της παράστασης Οθέλλος ένας εκ των συντελεστών, από Έλληνα πατέρα και Ουκρανή μητέρα, τυλιγμένος με τη σημαία της Ουκρανίας, ανέβηκε στη σκηνή.

Ο ίδιος διάβασε ένα συγκινητικό μήνυμα για τους πολίτες της Ουκρανίας που δοκιμάζονται σκληρά λόγω του πολέμου και μάλιστα τηρήθηκε κι ενός λεπτού στιγμή στη μνήμη των θυμάτων.

Με την κίνηση αυτή, όμως, διαφώνησαν κάποια από τα στελέχη της παράστασης τα οποία επιχείρησαν να δημοσιοποιήσουν τη διαφωνία τους στο διάλειμμα.

«Στο διάλειμμα η κατάσταση πήρε μια άλλη τροπή, αφού περίπου 15 εργαζόμενοι στη χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανέβηκαν στη σκηνή για να εκφράσουν την αντίθεσή τους, ότι το μήνυμα ήταν μονομερές, δεν τους εκφράζει κι επίσης ότι δεν τους εκφράζει η κίνηση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολέμου.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν αντιδράσεις από το κοινό και μάλιστα πριν από λίγο το “voria.gr” έφερε στη δημοσιότητα ένα ολιγόλεπτο βίντεο που αποτυπώνει ακριβώς την αντίδραση του κοινού», είπε αρχικά η ρεπόρτερ Ειρήνη Αρβανίτη και στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό βίντεο με τις αποδοκιμασίες.

Λίγο μετά, τα πνεύματα ηρέμησαν και η παράσταση συνεχίστηκε.