«Όταν βγήκα από το MasterChef τα είχα βάψει μαύρα, πέρασα μια μίνι κατάθλιψη»

MasterChef

«Ήταν φανταστική εμπειρία το MasterChef, μου άρεσε πάρα πολύ και πέρασα πολύ καλά».

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Μάγδα Κοπαλίδου. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για τη μίνι κατάθλιψη που πέρασε βγαίνοντας από το διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ αποκάλυψε πως έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της.

«Ήταν φανταστική εμπειρία το MasterChef, λίγο τρομακτική βέβαια μέχρι να πάρω το… κολάι με τα γυρίσματα, τα φώτα, τις κάμερες. Θα το ξαναέκανα… χθες! Μου άρεσε πάρα πολύ και πέρασα πολύ καλά. Κάποιοι ίσως πιέστηκαν και δεν μπορούσαν, όπως η Κατερίνα Λένη που είχε ανέβει πάνω και κοιμόταν μόνη της. Όταν βγήκα από το σπίτι τα είχα βάψει μαύρα, μπορώ να πω ότι πέρασα μια μίνι κατάθλιψη», είπε η Μάγδα Κοπαλίδου για το MasterChef.

MasterChef

Για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύντροφό της, η Μάγδα Κοπαλίδου απάντησε: «Είμαι κατά του γάμου, πρόσφατα έκανα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου. Δεν λέγαμε ποτέ ότι θα παντρευτούμε, και για το σύμφωνο ακόμα δεν λέγαμε ότι θα το κάνουμε. Αποφασίσαμε να το επισημοποιήσουμε, να κάνουμε ένα παιδί… Να μην έχουμε αργότερα προβλήματα γραφειοκρατικά και κάναμε ένα σύμφωνο. Ίσως κάποια στιγμή να κάνω ένα πάρτι, να τους καλέσω όλους και να περάσουμε ωραία».