Όταν το «Καφέ της Χαράς» πηγαίνει στο The 2night Show

The 2night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά την πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου σίριαλ του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Ρένια Λουϊζίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τον σύζυγo και τον μονάκριβο γιο της, καθώς και για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Επίσης, αναφέρεται στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στη μικρή οθόνη και αποκαλύπτει την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια.

Η Νόνη Δούνια, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γρηγόρη, μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο βουλευτικό αξίωμα και την ευθύνη που τη διακατέχει, ενώ κάνει αποκαλύψεις και για τα φλερτ που υπάρχουν μέσα στη Βουλή.

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλά για την επιτυχία που βιώνει για ακόμη μια χρονιά με το «Still Standing», καθώς και για την αγάπη που λαμβάνει από το κοινό που την ακολουθεί. Δηλώνει πως έχει βρει πλέον τα πατήματά της, έχοντας ξεπεράσει τις ανασφάλειές της. Τέλος, αναφέρεται στην καλή της φίλη και κουμπάρα, Υβόννη Μπόσνιακ, ενώ αποκαλύπτει και τη σχέση αγάπης που έχει με την βαφτιστήρα της, Ελένη, που την νιώθει σαν δικό της παιδί.