«Όταν τελείωσε το ζωντανό, έτρεξα στο κανάλι, πήρα την κασέτα και την εξαφάνισα»

κασέτα

«Αν ξεκινούσε τώρα η Κωνσταντίνα με το My style rocks, ο κόσμος θα είχε πολύ διαφορετική άποψη για αυτή.»

Ο Παύλος Σταματόπουλος μιλώντας στο «Ευτυχείτε» θυμήθηκε την πρώτη του φορά μπροστά από τις κάμερες που φρόντισε να εξαφανίσει!

«Δεν μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του μπροστά από τις κάμερες και μια φορά ενώ είχα αναλάβει βάρδια, γίνεται μια εξέγερση στον Κορυδαλλό και φτάνω πρώτος με το συνεργείο και πρέπει να βγάλω ζωντανό. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που βγήκα ποτέ ζωντανά μπροστά από κάμερα. Θυμάμαι όταν τελείωσε το ζωντανό έτρεξα στο κανάλι – δεν το έχω ξαναπεί αυτό, δεν ξέρω αν είναι και παράνομο – πήρα την κασέτα και την εξαφάνισα. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το ζωντανό. Μετά από χρόνια ήρθε πρόταση από τη Ρούλα Κορομηλά για το Μπράβο».

Ανάμεσα σε άλλα, ο δημοσιογράφος αναφέρεται και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία συνεργάστηκε επί πέντε χρόνια. «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δουλέψαμε πέντε χρόνια. Η πιο σωστή κίνηση που έχει κάνει στα επαγγελματικά της η Κωνσταντίνα, ήταν που πήγε στο Survivor. Αν ξεκινούσε τώρα η Κωνσταντίνα με το My style rocks, ο κόσμος θα είχε πολύ διαφορετική άποψη για αυτή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!