«Όταν παράτησα τη φιλολογία για το θέατρο, μου τα έκοψε όλα ο πατέρας μου»

«Επέστρεψα στην Ελλάδα γιατί ερωτεύτηκα τον πρώην άντρα μου».

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μίλησε στον Δημήτρη Μηλιόγλου και στην εκπομπή Ooh la la! και αποκάλυψε το λόγο που άφησε τη Νέα Υόρκη, αλλά και το τι θα ήθελε να ζήσει σήμερα.

«Επέστρεψα στην Ελλάδα γιατί ερωτεύτηκα τον πρώην άντρα μου, τον Κωνσταντίνο. Ήμουν δύο χρόνια πίσω – μπρος.

[dfp_ads id=236982]

Ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να έρθει στη Νέα Υόρκη γιατί χρειάζεσαι κάρτα για να δουλέψεις και έχει και μια οικογενειακή επιχείρηση που δεν μπορούσε να την παρατήσει στα καλά καθούμενα. Έτσι, με πόνο ψυχής εγκατέλειψα τη Νέα Υόρκη που λατρεύω και γύρισα πίσω. Δεν με μετανιώνω μεν γιατί το αποτέλεσμα ήταν τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Αν όμως είχα τη δυνατότητα να γυρίσω το χρόνο πίσω, δεν θα έφευγα ποτέ από τη Νέα Υόρκη. Θα έβρισκα τον τρόπο να διακτινίζομαι και να είμαι εκεί και εδώ. Γιατί νιώθω ότι εκεί ανήκω»

«Όταν παράτησα τη φιλολογία για να κάνω θέατρο, ο πατέρας μου μού τα έκοψε όλα σε μια μέρα», αποκαλύπτει μεταξύ άλλων, ενώ στην ερώτηση για το τι θα ήθελε αυτή τη στιγμή, η ίδια απαντά:«Σε αυτή τη φάση θα μου έλειπε ένας έρωτας κινηματογραφικός. Να έρθει να με πάρει και να βρεθώ ξαφνικά να ζω στο νησί τον Μάρλον Μπράντο στην Ταϊτή.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!