Όταν ο Σταμάτης Φασουλής συνάντησε την «Βάνια» σαν Κάλλας και η… «άπατη» παράσταση

Σταμάτης Φασουλής

"Αυτό είχε πάει άπατο, τι να κάνω..."

Ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι».

Με αφορμή την παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα», ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τη διαδρομή του στο θέατρο ενώ η «Βάνια» του επιφύλασσε μια όμορφη on air έκπληξη!

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου και τηλεοπτικά γνωστή ως «Βάνια» εμφανίστηκε στο πλατό σαν Μαρία Κάλλας με τον Σταμάτη Φασουλή να την υποδέχεται πλάι του με τα ωραιότερα λόγια.

«Με την Ματίνα έχουμε παίξει μαζί και έχουμε κάνει μια από τις καλύτερες σκηνές, που έχω κάνει ποτέ. Αν την παίζαμε ολόκληρη γιατί, ενώ ήταν δραματική η σκηνή, ενδιαμέσως γελάγαμε. Και αυτός που γέλαγε τελευταίος ήμουν εγώ…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στην παράσταση Μπαμπάς, τι παράσταση ήταν αυτή…» σχολίασε με ενθουσιασμό ο Νίκος Μουτσινάς για να λάβει το αυθόρμητο σχόλιο του καλλιτέχνη, «άπατη πήγε». Συνεχίζοντας, ο κ. Φασουλής σημείωσε: «Δεν θέλω να λέω πως ο Ωνάσης πάει καταπληκτικά και όλα επίσης. Αυτό είχε πάει άπατο, τι να κάνω. Καλή ήταν η παράσταση, απλά δεν άρεσε. Ο Σακελλάριος έλεγε κάτι καταπληκτικό, πως μια παράσταση μπορεί να είναι καλή και να μην αρέσει. Μπορεί να είναι κακή και να μην αρέσει. Μπορεί να είναι καλή και να αρέσει, μπορεί να είναι κακή και να αρέσει. Δηλαδή όλα. Δεν ξέρεις τίποτα. Είναι ζαριά».

«Αν σε είχα δει έτσι, πάντως, θα το σκεφτόμουν σοβαρά» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής για μια πιθανή συνεργασία στην παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα».