Όταν ο Αλέξανδρος Παρθένης συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού με τραγούδι όλο νόημα

Αλέξανδρος Παρθένης, Ναταλία Γερμανού

"Επειδή με τον Αλέξανδρο γνωριζόμαστε πραγματικά πολλά χρόνια θα σας πω, με το χέρι στην καρδιά, το εξής" τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Αλέξανδρος Παρθένης το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. Ο όμορφος ηθοποιός έκανε, μάλιστα, την είσοδο του στο πλατό με ένα τραγούδι όλο… νόημα που φρόντισε να ηχήσει ο μουσικός επιμελητής της εκπομπής!

«Τον αγαπώ αληθινά γιατί είναι από τους πιο γνήσιους, καλούς και πραγματικά έξω καρδιά και αστείους ανθρώπους. Και φέτος επιστρέφει στο θέατρο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Με πολλή χαρά υποδέχομαι μετά από πολύ πολύ καιρό σε εκπομπή μου τον Αλέξανδρο Παρθένη» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον πρόλογο της. Και τότε, από τα ηχεία του πλατό ακούστηκαν οι φωνές της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά να τραγουδούν «και ζήσαμε, μόνο για λίγο και χωρίσαμε»!

Κάτι που προκάλεσε το γέλιο τόσο στη Ναταλία Γερμανού όσο και στον καλεσμένο της, ο οποίος και επέλεξε να της προσφέρει σαν δώρο ένα μπαλάκι του μπάσκετ. «Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω και σε βλέπω σε τόσο καλή κατάσταση, σχεδόν αμεταχείριστος» τόνισε, επίσης, η Ναταλία Γερμανού με χαμόγελο.

«Επειδή με τον Αλέξανδρο γνωριζόμαστε πραγματικά πολλά χρόνια θα σας πω, με το χέρι στην καρδιά, ότι η καλοσύνη είναι μια αρετή λίγο υποτιμημένη. Λέμε δηλαδή πολύ εύκολα «καλό παιδί αυτός» και το λέμε επιδερμικά! Είσαι γνήσια καλός άνθρωπος. Πραγματικά το εννοώ γιατί είναι τόσο σημαντικό να είσαι ένας ευθύς, καλός και δοτικός άνθρωπος και εσύ είσαι όλα αυτά τα πράγματα».