«Όταν ήρθε η Τζούλια Αλεξανδράτου για τη φωτογράφιση μείναμε άφωνοι»!

Τζούλια Αλεξανδράτου

"Τη βάψαμε και πήγαμε να κάνουμε την πρώτη λήψη, θυμάμαι ήταν ξαπλωμένος ο φωτογράφος κάτω προσπαθούσε να βρει μια γωνία και ήμουν δίπλα του και γύρισε και μου λέει: "Δεν το πιστεύω"! Γυρνάω και βλέπω το..."

Ο Μιχάλης Πάντος υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, όπου και απέσπασε τον τίτλο του Βαλκανιονίκη, ενώ το 1989 ξεκίνησε να εργάζεται ως fashion editor στο περιοδικό Γυναίκα, το πρώτο γυναικείο περιοδικό μόδας στην Ελλάδα. Από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα συνεργάστηκε με σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της μόδας και ήταν fashion director με δημοφιλή έντυπα. Φέτος τον είδαμε στην κριτική επιτροπή του Project Runaway.

Σε μια εξομολόγηση στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη, ο Μιχάλης Πάντος μίλησε για πολλά. Ωστόσο, μια αποκάλυψη για την Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει αίσθηση. «Η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν κάνει αυτή τη στροφή με τα dvd, την είχαμε κάνει εξώφυλλο στη Vogue. Σε πληροφορώ ότι όταν ήρθε το πρωί στον χώρο που το κάναμε, είχαμε μείνει άφωνοι. Ήταν ένα πρόσωπο καταπληκτικό! Όταν την φτιάξαμε, την ντύσαμε, τη βάψαμε και πήγαμε να κάνουμε την πρώτη λήψη, θυμάμαι ήταν ξαπλωμένος ο φωτογράφος κάτω προσπαθούσε να βρει μια γωνία και ήμουν δίπλα του και γύρισε και μου λέει: «Δεν το πιστεύω»! Γυρνάω και βλέπω το πρώτο κλικ και ήταν σαν τη Ζιζέλ! Την είχαν δει από την αγγλική Vogue και ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το κορίτσι που είναι τόσο όμορφο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…