«Όταν ήμουν 19 χρονών μου είπαν ότι μέχρι τα 28 θα χάσω την όρασή μου και στα δύο μάτια»

Κατρίνα Τσάνταλη

«Πήρα κλαίγοντας τον πατέρα μου και του είπα ότι θα τυφλωθώ».

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” την Κατρίνα Τσάνταλη, γόνο της γνωστής οικογένειας οινοποιών, η οποία, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, έχει και αλλά ενδιαφέροντα πέρα από τα καλά κρασιά.

Η Κατρίνα εξήγησε πώς η αγάπη της για τα ζώα την οδήγησε να γίνει  συγγραφέας παιδικών βιβλίων και πώς η αγάπη της για τα παιδιά την ταξίδεψε μέχρι την Αφρική, προκειμένου να βοηθήσει στο χτίσιμο σχολείων για άπορα παιδιά.

Μίλησε για τις αληθινές φιλίες που έχει από το χώρο της σόου μπιζ αλλά και για το πώς ένιωσε όταν στα 19 της διαγνώστηκε ότι πάσχει από μια απειλητική ασθένεια που καταλήγει σε τύφλωση.

«Είναι πολύ δημιουργικός ο χώρος του κρασιού, αλλά όταν μεγάλωσα ήθελα να κάνω και δικά μου πράγματα. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι οπαδός των κρασιών μας. Τα αδέσποτα σε μαθαίνουν να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα.

Μέσα από τα βιβλία μου προσπαθώ να μάθω στα παιδιά για τον ρατσισμό. Όταν είδα τις συνθήκες διαβίωσης στην Αφρική με έπιασε απελπισία. Θα εκδοθούν τα βιβλία μου σε σύστημα Μπράιγ.

Όταν ήμουν 19 μου είπαν ότι ως τα 28 θα χάσω την όρασή μου και στα δύο μάτια. Πήρα κλαίγοντας τον πατέρα μου και του είπα ότι θα τυφλωθώ», είπε μεταξύ άλλων η Κατρίνα Τσάνταλη.