«Όταν ήμουν 14 ετών μου είπε ο Νίκος Μαστοράκης, ότι δε θα μπορέσεις να τραγουδήσεις ποτέ!»

"Γύρισα σπίτι μου, κοιμήθηκα και μετά από μία ώρα..."

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε, ο Κώστας Τουρνάς, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Φωτεινή Πετρογιάννη. Ο Έλληνας τραγουδοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που είχε δεχτεί στο ξεκίνημα της καριέρα του, αλλά και για το  εάν θα πήγαινε κριτής σε κάποιο μουσικό talent show.

«Είμαι κοντά στα 50 χρόνια στο τραγούδι. Ότι άλλο σκέφτηκα να κάνω έκτος από το τραγούδι στη ζωή μου το αποπειράθηκα, αλλά πάντα επέστρεφα. Τραγούδησα πρώτη φορά επαγγελματικά στα 15 σε ένα θερινό μαγαζί με μια μπάντα της εποχής. Πήγα σινεμά να δω μια ταινία που είχε να κάνει με μια διαμαρτυρία κατά του πολέμου του Βιετνάμ. Βγήκα με έξαψη και έγραψα το “Άνθρωπε Αγαπά”. Γύρισα σπίτι μου, κοιμήθηκα και μετά από μία ώρα ξύπνησα και έγραψα το “Άνθρωπε Αγαπά” και το κόλλησα στο ντουλάπι ενός μπούφε. Όταν έγραψα το “Άνθρωπε Αγαπά” είχε αρχίσει να γίνεται η διαμόρφωση των “POLL” γράψαμε μια κασέτα και ξαφνικά μας ζητούσαν 4 παραγωγοί. Είχα οικονομικές δυσκολίες! Η δική μας η δουλειά δεν ήταν ποτέ ενός λαϊκού σταρ που θα πάρεις τις τόσες χιλιάδες στο μαγαζί με τα λουλούδια. Έχω αγαπήσει ανθρώπους για την καλλιτεχνική τους υπόσταση που ανήκουν σε αυτό το χώρο, αλλά θα μου ήταν δύσκολο να το έκανα εγώ. Μου μοιάζει κάτεργο να πρέπει να πάει 1 τη νύχτα και να πρέπει να βάλουμε τόσα τσιφτετέλια, τόσα ζεϊμπέκικα γιατί πρέπει να χορέψουμε. Δε βρίσκω ότι είναι δημιουργικό, ούτε για σένα που το κάνεις, ούτε καν για τους ανθρώπους που το απολαμβάνουν.

Μου αρέσει η φωνή του Νίκου Οικονομόπουλου, μου αρέσει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίκος Βέρτης και το τραγούδι “Θυμός” της Πάολας. Εννοώ δε με προσβάλουν! Δεν παρακολουθώ τα μουσικά talent show. Είχα πάει στο “Just the 2 of us” που είχε και το καλαμπούρι του. Δεν ήταν ανταγωνιστικό! Όταν ήμουν 14 ετών μου είπε ο Νίκος Μαστοράκης, ότι δε θα μπορέσεις να τραγουδήσεις ποτέ! Αυτό που είπε αν το έπαιρνα τοις μετρητοίς θα μπορούσα να γίνω ένα καταθλιπτικό παιδί. Όταν μετά ο Νίκος Μαστοράκης με κάλεσε στο “Αργά” μου είπε μόνος του “Τι σου έλεγα τότε και τι έχεις κάνει από τότε!”. Η τηλεόραση είναι ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ και μάλιστα όχι με προϊόντα πρώτης ανάγκης.», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τουρνάς.

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Τουρνάς…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!