Όταν η Βάνια «εισέβαλε» στο καμαρίνι της Ιωάννας Μαλέσκου

Καλό Μεσημεράκι

Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην Βάνια μόλις την είδε;

Στο καμαρίνι της Ιωάννας Μαλέσκου έσκασε μύτη η Βάνια αφού έφυγε για λίγο από το Καλό Μεσημεράκι με τεράστια αμφίεση. Η ίδια μπήκε για να ξεψαχνίσει τον χώρο όπου ετοιμάζεται η παρουσιάστρια, να θαυμάσει τα υπέροχα κοσμήματά της αλλά και το πόσο ευρύχωρο καμαρίνι έχουν οι «κεντρικές».

Μάλιστα έκανε και το παράπονό της στον ΣΚΑΙ αφού αναγκάζεται να μοιραστεί το καμαρίνι της με το Νίκο Μουτσινά και δήλωσε ότι θέλει να έχει δικό της.

Όμως το σχέδιό της να πάρει τα κοσμήματα της Ιωάννας δεν πήγε και τόσο καλά αφού η ίδια βρήκε την πόρτα ξεκλείδωτη και την έπιασε στα πράσα. Η Ιωάννα Μαλέσκου της ανέφερε:

Ι.Μ.: Τι κάνεις εδώ; Εγώ αφήνω το κλειδί απ’ έξω και μένω με το κλειδί στο χέρι.

Β.: Ιωάννα μου έχεις καταπληκτικό καμαρίνι. Επειδή Love It εσύ, Love It κι εγώ.

I.M.: Το Καλό Μεσημεράκι δεν γίνεται καλό έτσι.

Β.: Δεν έχεις καταλάβει καλά, εγώ ήρθα εδώ να θαυμάσω τα υπάρχοντά σου. Εν πάση περιπτώσει με την καλή σου διάθεση μπορείς να μου δώσεις.

Αφού ο Νίκος Μουτσινάς της είπε να ζητήσει συγγνώμη από την κυρία Ιωάννα, η παρουσιάστρια συνέχισε:

Ι.Μ.: Θέλω να σου πω ένα πράγμα. Δεν με πειράζει να σου δανείζω και γενικά μου αρέσει να μοιράζομαι τα αξεσουάρ, τα ρούχα, τα κοσμήματα. Αλλά έχω ένα παράπονο. Κατ’ αρχήν να σου πω ότι σε θαυμάζω γιατί είσαι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με προσωπικότητα κι εκρηκτικό ταπεραμέντο. Αλλά εσύ ότι κι αν φορέσεις κανένας δε θα σου πει κάτι, εγώ ότι και να φορέσω σε κανένα δεν αρέσει.

Β.: Αυτό είναι αλήθεια αλλά στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις.

Η Βάνια όμως εκείνη την στιγμή έπρεπε να φύγει γιατί ο Νικόλας είχε καλέσει Uber και δεν θα την περίμενε άλλο. Έτσι η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος.