Όταν η Μενεγάκη ρώτησε τον Τεργιάκη που γνώρισε τη σύντροφο του κανείς δεν φανταζόταν την απάντηση!

Μενεγάκη

«Μου έδωσε μια πονηρή πληροφορία που προσπαθώ να είμαι σοβαρή αλλά δεν γίνεται...»

Χωρίς προειδοποίηση η Ελένη Μενεγάκη έκανε ευθέως την ερώτηση στον συνεργάτη της Τάσο Τεργιάκη: «Τάσο με το κορίτσι σου που γνωρίστηκες; Μου έδωσε μια πονηρή πληροφορία που προσπαθώ να είμαι σοβαρή αλλά δεν γίνεται». Και δεν είχε και άδικο! Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης η γνωριμία του με την επί 20 χρόνια σύντροφο του Γωγώ είναι κάτι σαν εσωτερικό αστείο της παρέας του αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν στην… Κόλαση.

«Στον κύκλο μου είναι ανέκδοτο γιατί γνώρισα τη Γωγώ στην «Κόλαση» και λέω την ονομασία γιατί δεν υπάρχει πια το μαγαζί τώρα. Ήταν ελληνάδικο. Στη μια και μοναδική έξοδο που είχα από το στρατό. Και με κάλεσε μια ξαδέλφη μου και μου λέει θα είμαστε με παρέα. Παραλίγο να μην πάω γιατί δεν ακολουθούσε ο αδελφός μου, αλλά πήγα. Και είμαι 20 χρόνια, από εκείνη τη μέρα με τη γυναίκα μου. Μπήκα μέσα, ήταν γεμάτο το μαγαζί, αλλά πήρα ένα σκαμπουδάκι και έκατσα δίπλα της κατευθείαν. Με έγραφε, δεν μου έδινε σημασία, της έβαζα ποτό, τα λέγαμε… Μπορεί και να μην πήγαινα και να μη τη γνώριζα»

«Καταρχάς γιατί να πας σε ένα μαγαζί που λέγεται «Κόλαση»!» αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. «Θα σου πω γιατί… Γιατί είχε η ξαδέλφη μου οκτώ φίλες της μαζί», απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης, ενώ στη συνέχεια ο Πάναγιώτης Χατζηδάκης μοιράστηκε και εκείνος την ιστορία του:

«Εγώ τη γνώρισα στον Παράδεισο. Τη γνώρισα ένα καλοκαίρι στην Αντίπαρο. Ήταν 3 το πρωί. Τα είχα πιει. Τα είχε πιει και εκείνη δηλαδή. Εγώ έβγαινα από ένα μαγαζί, εκείνη έμπαινε και ξαφνικά έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον και μείναμε. Το κουφό ξέρεις ποιο ήταν; Ότι εγώ για ένα χρόνο αδιαφορούσα για τις γυναίκες παντελώς. Δεν υπήρχαν. Περνούσαν δίπλα μου και δεν τις έβλεπα. Ήμουν στην κοσμάρα μου. Δεν με ένοιαζε. Και ξαφνικά ο χρόνος σταμάτησε».

Δείτε εδώ όλα όσα είπαν:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!