Όταν η Έφη Σαρρή δίνει… πληρωμένη απάντηση στον Λάκη Γαβαλά

Έφη Σαρρή

"Λάκης και ξανά Λάκης" αναφώνησε η Έφη Σαρρή!

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε την Πέμπτη η Έφη Σαρρή. Η γνωστής τραγουδίστρια δε δίστασε, μέσα σε όλα, να σχολιάσει μια πρόσφατη αναφορά που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς στο πρόσωπο της μιλώντας για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες, ο γνωστός σχεδιαστής είχε τονίσει πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks εμφανίστηκε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου σαν την… παλιά Έφη Σαρρή!

«Μου αρέσει πάρα πολύ που το ακούω! Αυτό σημαίνει ότι η Έφη Σαρρή κάτι έκανε στα 90s προφανώς και δεύτερον η Ευρυδίκη μού άρεσε πάρα πολύ σαν προσωπικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN. «Δηλαδή θα πρέπει να κρύψουμε ότι είμαστε των 90s; Όχι, είμαστε! Εκεί κάναμε τις μεγάλες επιτυχίες»!

Όταν, δε, η δημοσιογράφος ξεκίνησε την ερώτηση περί… Λάκη, η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε την αγωνία της μην λάβει εκ νέου θέση για τον Λάκη Λαζόπουλο. «Αυτό να μην το ξαναπούμε πια γιατί έχει γίνει πολύ ρετρό, αδιάφορο, παλιό , βαρετό. Εγώ τουλάχιστον, ναι, έχω βαρεθεί αλλά είναι πολύ περίεργο. Λάκης και ξανά Λάκης»!

«Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι 30 και άλλες μέρες που αισθάνομαι 85 χρονών» πρόδωσε, σε άλλο σημείο, με ειλικρίνεια η Έφη Σαρρή στο «Ευτυχείτε». Τέλος, άφησε… ανοιχτή την πόρτα σε μια ενδεχόμενη συμμετοχή στο νέο J2US!