«Όταν γκουγκλάρω τον εαυτό μου βλέπω επικεφαλίδα «Η πορνοστάρ Δήμητρα Ματσούκα»…»

Δήμητρα Ματσούκα
«Την Ελένη Φουρέιρα δεν την έχω φανταστεί στην Επίδαυρο, αλλά δεν χρειάζεται να την φανταστώ εγώ».

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στον Δημήτρη Παπανώτα για όλα. Από τα σημεία της κουβέντας τους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι…

…η αναφορά της ηθοποιού στην Ελένη Φουρέιρα: «Την Φουρέιρα δεν την έχω φανταστεί στην Επίδαυρο, αλλά δεν χρειάζεται να την φανταστώ εγώ. Χρειάζεται να φανταστεί η ίδια τον εαυτό της. Αν τον φαντάζεται η ίδια, είναι θεμιτό. Αν βρει τον χώρο και τους ανθρώπους που θα την εμπιστευτούν, κάτι θα έχει μάλλον».

…και όσα γράφουν για την ίδια στην αναζήτηση της Google: «Έχω αισθανθεί σχεδόν κυνηγημένη από την κακοήθεια κάποιων. Έχουν γραφτεί φρικτά πράγματα για μένα. Φρικτά! Ήταν χοντρά. Γκουγκλάρεις τον εαυτό σου και βλέπεις επικεφαλίδα που αναφέρεται σε μία πορνοστάρ, την οποία όμως λένε «η σωσίας της Δήμητρας Ματσούκα σε πορνοταινία» με μικρά. Είναι ντροπή τους. Αυτό το έχω υποστεί τη χρονιά εκείνη που έπαιξα στην Επίδαυρο κι έκανα παράλληλα τα «Ματωμένα Χώματα» του Κουτσομύτη. Αισθάνθηκα ντροπή. Είναι πολύ χυδαίο. Σκέφτηκα να πάω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχουν περάσει 7 χρόνια και δεν έχουν κάνει τίποτα».